Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'ye dönüş şartını açıkladı: O varsa ben yokum...

İYİ Parti'den zehir zemberek sözlerle istifa eden eski Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partiye dönüş şartını açıkladı. Ağıralioğlu, Akşener'in genel başkanlığı bırakması durumunda partiye dönebileceğini belirtti.

GİRİŞ 20.06.2023 22:48 GÜNCELLEME 21.06.2023 10:19
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

3 ay önce İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir yayında açıklamalarda bulundu.

Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in genel başkanlığı bırakması durumunda partiye dönebileceğini söyledi. Ağıralioğlu ayrıca yeni parti sinyali verdi.



Ağıralioğlu şu ifadeleri kullandı;

Meral Akşener "Ben artık bırakıyorum, torunlarımı seveceğim, gelin üçüncü bir yol için milletin istikbaline koşun" derse koşarım. Akşener varken yapmam. Mezara parti içi kavga ederek girmeyeceğim. Parti içinde bir "rağmen" adamı değilim.

Ben hanımefendiye siyaseti pusu kurarak yapmamaya söz verdim. İYİ Parti'ye layık olmaya gayret ettim, arkadaşlarımı ve milletimi utandırmadığımı düşünüyorum.



Yeni parti sinyali veren Ağıralioğlu şöyle dedi;

Milliyetçiliğin taşıması gereken duygu, bütün memleketi kendi mesuliyet alanınız bileceksiniz. Milletin bir bölümünü dışarda tutamazsınız, HDP’ye oy verenler dahil. Bu memlekette Kürt meselesi yoktur ama bu bizce öyledir. Kendinin Kürt olduğunu ve bir Kürt meselesi olduğunu düşünen insanlar vardır.

SİYASİ BİR TASAVVUR SUNACAĞIZ MİLLETİMİZE

Milliyetçiliğin bir mesuliyeti de, devletinden doğru veya yanlış alacaklı olduğunu düşünenlerin problemlerine çözüm iradesi koymaktır. Yaşanmış acılardan ders çıkaracağız. Bir merkez inşa edeceğiz. Bir beraberlik zemini inşa edeceğiz. İYİ Parti’de bu üçüncü yol başarılamadı. İnşallah bir siyasi tasavvur sunacağız milletimize.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 143
  • Terzi 10 ay önce Şikayet Et
    Sizler efsane ülkücüler siniz millet vekili yapsalardi istifa. Etmezdiniz
    Cevapla
  • Fatih Sultan Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    istediği kadar ülkücüyüm desin istediği kadar MERAL gitsin desin istediği kadar yeni parti kurarım desin hepsi yanlış ancak sağ seçmeni ,ülkücüleri parçalar buda chp ye yarar tek yapacağı Sinan Ogan gibi cumhur ittifakına katılmaktır vatan severlik ,ülkücülük böyle olur koltuk sevdası olmaması lazım
    Cevapla
  • Bozkurt 10 ay önce Şikayet Et
    Ya iyi parti başına geç ya MHP katıl
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Dönse nolur, dönmese nolur?
    Cevapla
  • Tıraş 10 ay önce Şikayet Et
    Hala ip ye dönme hayalleri kuruyorsa bundan bir cacık olmaz demek ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FIFA devrime hazırlanıyor! Süper Lig heyecanı yurt dışına taşınabilir
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!