Meral Akşener 'İlk defa konuşuyorum" diyerek seçimle ilgili itirafta bulundu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 ay önce yapılan genel seçimlerle ilgili "ilk kez konuşuyorum" dedi ve ekledi: Lamı cimi yok, kaybettik.

GİRİŞ 29.07.2023 07:46 GÜNCELLEME 29.07.2023 09:14
Bu Habere 185 Yorum Yapılmış

Eskişehir’den Uluborlu’ya geçen Meral Akşener ilk olarak Belediye Başkanı Aziz Tuna’yı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında İl Başkanı Hasan Büyükçam ve ilçe başkanları ile basına kapalı toplantı yapan Akşener daha sonra ilçede esnafları ziyaret etti.

"HALK BU SEÇİMDE BİZE SEN MUHALEFETTE KAL DEDI"

Mayıs ayında gerçekleştirilen Meclis ve Cumhurbaşkanlığı seçimini ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti  Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçildiğini hatırlatan Akşener, "Halkın tercihi karşısında ben suçlu aramam ancak onun karşısında selam dururum. Halkın kararının başımızın üstünde yeri vardır. Halk bu seçimde bize 2018 yılında olduğu gibi 'Sen muhalefette kal' dedi. Muhalefet nedir? Halkın sözcülüğüdür. Biz sizin adınıza iktidarı kontrol edecek ve eksikliklerini dile getireceğiz. Bakın göreceksiniz bundan sonra bir an bile peşlerini bırakmayacağız" dedi.

"LAMİ CİMİ YOK KAYBETTİK"

"Şu neden böyle oldu, bu neden böyle oldu? İşte efendim sürekli bir eleştiri. Derken 8 ay sonra yerel seçimlere gidiyoruz ve muhalefet bu geçmiş hesaplaşmasıyla maalesef baş başa bırakılmıştır. Şimdi ben seçim olduğundan beri ağzımı açmadım. İlk defa burada konuşuyorum. Şimdi sonuç itibarıyla kaybettik. Lamı cimi yok kaybettik. Bu kaybetmeyi 'Vay efendim seçmen bize niye oy vermedi' diyerek saygısız bir dille seçmeni, aziz milletimizi sorgulayarak sonuç alamayız. Bunu büyük bir saygısızlık olarak görürüm. Seçmen öyle bir karar verdi ki can baş üstüne."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 185
  • İklimDeğişikliği 9 ay önce Şikayet Et
    Günaydın uykudan yeni kalmış siz zaten basta kaybettinizki bir cacık olmaz demiştik
    Cevapla
  • İlhan 9 ay önce Şikayet Et
    Allah Allah öyle mi olmuş
    Cevapla
  • ankaralı 9 ay önce Şikayet Et
    Ben başbakan olacam başbakan olacam.
    Cevapla
  • asl 9 ay önce Şikayet Et
    hadsizlik bitmiştiiir.
    Cevapla
  • ast 9 ay önce Şikayet Et
    bu fırıldagı kim üflüyor? üfürükçü mü?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den Refah kararı! 'Operasyon başlatılmayacak' iddiası
Sebepsiz yere defalarca bıçakladı! Kuryelik yapan üniversite öğrencisini canice öldürdü