Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyeti gerçek demokrasiyle kucaklaştıracak sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasayı inşallah ülkemize kazandıracağız." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 07.10.2023 12:58 GÜNCELLEME 07.10.2023 13:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuştu. 

Erdoğan, "Güven ve istikrar iklimini tahkim etmek, insanımızın refahını artırmak başta olmak üzere, milletimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Milletimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Cumhuriyeti gerçek demokrasiyle kucaklaştıracak sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasayı inşallah ülkemize kazandıracağız." açıklamasında bulundu.

Erdoğan tarih verdi: Emekli memura yeni müjdeyi kabine toplantısında açıklayacakErdoğan tarih verdi: Emekli memura yeni müjdeyi kabine toplantısında açıklayacak

Erdoğan'dan 'Aksa Tufanı' operasyonuyla ilgili ilk açıklama!Erdoğan'dan 'Aksa Tufanı' operasyonuyla ilgili ilk açıklama!

AK Parti'de büyük kongre günü: Erdoğan'dan önemli açıklamalar!AK Parti'de büyük kongre günü: Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin güvenliği neyi gerektiriyorsa onu yapacağızCumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin güvenliği neyi gerektiriyorsa onu yapacağız

AK Parti'de büyük kongre günü! işte yeni dönemin şifresi: Hep yeni hep ileri...AK Parti'de büyük kongre günü! işte yeni dönemin şifresi: Hep yeni hep ileri...

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    anayasa toplumun uzlasmasıyla olur aklındakı anayasaya sol ıyı yaklasmıyor solun aklındakıde sana uymaz o zaman hocam halka soracaklar oda yuzde 50.1 devreye gırer oda hukumete yaramaz
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Kanunları Türk kültürü ve İslama uygun hale getirin de şu millet biraz düzelsin.
    Cevapla
  • Ulubatlı Hasan 6 ay önce Şikayet Et
    Barış,özgürlük,adalet,eşitlik,refah,doğruluk,dindarlık ve vatan,millet,cumhuriyet palavralarını bırakın bize, Paraya tapmayan,makamda gözü olmayan Allah'dan korkan gerçek Türk'lere ihtiyacımız var.
    Cevapla
  • Kapitülasyon 6 ay önce Şikayet Et
    Lazim değil reis,khk ile herşey oluyor zaten.ekonemi üretim ile ugrasalimm
    Cevapla
  • CENİKLİ 52 6 ay önce Şikayet Et
    Yeni Anayasa Şart Bu Elbise Bu Millete Göre Değil Ama Bu Mecliste Anayasa Değişikliği Olurmu Hiç Tahmin Etmiyorum. Belki Mulefetten Bağzı Vekillerin Desteği İle Halk Oylamasına Sunulacak Çoğunluk Sağlanabilir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe