AK Parti'den 'İsrail' çıkışı: Bu kabul edilemez!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin ve Gazze konusunda ikiyüzlü bir tutum sergileyen Batı'ya sert tepki gösterdi. Çelik, "İnsanlık vicdanı ve hayatiyeti adına yapılan gösterileri yasaklamaya çalışanların yaptığı faşizmdir" dedi.

AK Parti'den 'İsrail' çıkışı: Bu kabul edilemez!
AK Parti'den 'İsrail' çıkışı: Bu kabul edilemez!
GİRİŞ 16.10.2023 13:43 GÜNCELLEME 16.10.2023 15:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Filistin konusunda ikiyüzlü bir tutum sergileyen Avrupa ve Batılı devletlere sert tepki gösterdi.

Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Batılı hükümetlerin Filistin'e destek gösterilerine baskı uygulaması ve Filistin halkına destek verilmesini suç haline getiren yaklaşımlar üretmesi kabul edilemez. İsrail güvenlik güçlerinin Gazze halkına dönük eylemleri tüm insani değerlere, insan haklarına ve uluslararası hukuka aykırıdır. Dünyanın her tarafında insanların buna tepki göstermesi haktır.

"YAPTIKLARI FAŞİZMDİR"

Gazze halkının günlerdir bombalanmasına ve suyunun kesilmesine ses çıkarmayanlar, insanlık vicdanında mahkum olmuştur. Bunlar Filistin'e destek gösterilerini suç haline getirmeye çalışıyor. İnsanlık vicdanı ve hayatiyeti adına yapılan gösterileri yasaklamaya çalışanların yaptığı faşizmdir.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Fatih 6 ay önce Şikayet Et
    Nükleer silah şart bunlar başka dilden anlamıyor yoksa İran'a 50 defa saldirmislardi. Yasamı hiçe sayan faşist caniler
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Anladık kabul edilemez deee, kabul edilemez demekle bir yere varılmıyor ve Müslüman Türk bir siyasetçinin ağzına bu söz yakışmıyor. İcraat icraat icraat. Kabul edilemez, endişe verici safsatalarını artık bırakın. Bunlar abd,ab, bm ye yakışan laflar
    Cevapla
  • 7500. 6 ay önce Şikayet Et
    Bölgesel güç Türkiye Yani başındaki katliama seyirci kalıyor. Bu işler konuşmakla olmaz müdahale edeceksin. Edemiyorsan hiç konuşmayacaksın. Konuşmakla peynir gemisi yürümez.
    Cevapla
  • cahit 6 ay önce Şikayet Et
    Kuranın yakılmasına fikir özgürlüğü diye izin veren polis koruması sağlayan batıyı gördünüz mü Filistine özgürlük olmasın diye gösterileri yasaklayıp İsraili destekliyorlar
    Cevapla
  • Adlar 6 ay önce Şikayet Et
    Ediliyor iṣde Elimizden gelen biṣe yok Silah verinde ğönülü ğidelim ne olurya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!