CHP'de Başkanlık seçimi kızıştı! Kemal Kılıçdaroğlu adaylıktan çekildi iddiası!

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık için oy sayımı tamamlandı. Seçimde salt çoğunluk sağlanamadığı için ikinci tura kalırken, gazeteci İsmail Saymaz, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylıktan çekileceğini iddia etti.

CHP'de Başkanlık seçimi kızıştı! Kemal Kılıçdaroğlu adaylıktan çekildi iddiası!
CHP'de Başkanlık seçimi kızıştı! Kemal Kılıçdaroğlu adaylıktan çekildi iddiası!
GİRİŞ 05.11.2023 01:38 GÜNCELLEME 05.11.2023 02:45
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Son dakika Kemal Kılıçdaroğlu haberleri: CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık için oy sayımı tamamlandı. 1366 delegesi bulunan CHP'de oy sayımı sonucu Özgür Özel 682 oy, Kemal Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Genel Başkanlık seçimi ikinci tura gelirken, CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci İsmail Saymaz'dan flaş bir iddia geldi.

Resmi X sosyal medya hesabından paylaşım yapan Saymaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'na dayandırdığı iddiasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylıktan çekileceğini söyledi.

'KILIÇDAROĞLU ADAYLIKTAN ÇEKİLECEK'

Saymaz paylaşımında, "CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’na “Kılıçdaroğlu çekilecek mi?” diye sordum. “Evet, çekiliyor, çekilecek” dedi. Kılıçdaroğlu, birazdan salona gelecek" dedi.

İsmail Saymaz, söz konusu iddiasından kısa bir süre sonra bir paylaşım daha yaparak, Kuşoğlu'nun ilk açıklamalarını "Bu turun sonucuna göre çekilebilir" şeklinde düzelttiğini duyurdu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Reis 5 ay önce Şikayet Et
    Ozgur dagitir partiyi. Din dusmani zumre gelir oy duser. Erdogan a allah uzun omur versin
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 5 ay önce Şikayet Et
    kemali CHP emekliye sevketti
    Cevapla
  • Eyüp 5 ay önce Şikayet Et
    Fetöcüler cehepeyi ele geçirdi
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    yenisi eskisini aratır.sonuçta chp zihniyeti asla değişmez.gerçi biraz gaz verilirse yine adaylığını koyar can çıkar huy çıkmaz koltuğa bir kere oturan daha yerinden kalkmaz
    Cevapla
  • Temel 5 ay önce Şikayet Et
    Adam her girdiği seçimi kaybeti galiba yakında kalbten gider bay kemal geliyor iken tam gitti bu kazık zor çıkar en güvendiği adamları kazık attı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"