Cumhurbaşkanı Erdoğan Hanuka bayramını kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Musevilik inancına mensup tüm vatandaşlarımızın Hanuka bayramını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hanuka bayramını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hanuka bayramını kutladı
GİRİŞ 13.12.2023 18:18 GÜNCELLEME 13.12.2023 18:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hanuka bayramı mesajı şu şekilde:

Musevilik inancına mensup tüm vatandaşlarımızın Hanuka Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Dil, inanç ve ırk temelinde her türlü ayrımcılığı reddeden hoşgörü anlayışı, köklü tarihimizin ve medeniyetimizin bizlere bıraktığı en değerli miraslardan biridir.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde farklı inançlara ve kimliklere yönelik tahammülsüzlüğün arttığı günümüzde, her türlü ayrımcılığın karşısında durarak, bu değerlerimize sahip çıkmaya büyük önem veriyoruz.

Tüm vatandaşlarımızın inançlarını özgürce yaşamaları, dün olduğu gibi bugün ve yarın da devletimizin güvencesi altında olmayı sürdürecektir.

Bu düşüncelerle toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan Musevi vatandaşlarımızın Hanuka Bayramı’nı tebrik ediyor, esenlikler diliyorum. 

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    sen ağa babasımısın kutluyorsun? gazzedeki ayıp bütün yahudilerin ayıbı. hiç olmazsa sessiz kal, gazze de ölen çocukların hatrına!
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Neden biz Yahudinin bayramını kutluyoruz veya tebrik ediyoruz canları cehenneme
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!