Türkiye ve ABD'den kritik savunma toplantısı! Dikkat çeken iş birliği detayı

Türkiye ve ABD Yüksek Düzeyli Savunma Toplantısı Washington'da yapıldı. Milli Savunma Bakanlığı, toplantının olumlu ve yapıcı bir havada geçtiğini açıkladı.

Türkiye ve ABD'den kritik savunma toplantısı! Dikkat çeken iş birliği detayı
Türkiye ve ABD'den kritik savunma toplantısı! Dikkat çeken iş birliği detayı
GİRİŞ 22.12.2023 23:05 GÜNCELLEME 22.12.2023 23:05
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Son dakika ABD haberleri: Türkiye ve ABD Yüksek Düzeyli Savunma Toplantısı Washington'da yapıldı. Milli Savunma Bakanlığı, toplantının olumlu ve yapıcı bir havada geçtiğini açıkladı.

ASKERİ EĞİTİM VE SAVUNMA SANAYİİ DE İŞBİRLİĞİ MESAJI

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada,

"Türkiye Cumhuriyeti ve Amerika Birleşik Devletleri Yüksek Düzeyli Savunma Grubu toplantısı Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı ve Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı heyetlerinin katılımlarıyla, 21 Aralık 2023'te Washington'da gerçekleştirilmiştir.

Olumlu ve yapıcı bir havada gerçekleştirilen toplantıda, ikili savunma, askeri eğitim ve savunma sanayii işbirliğinin yanı sıra bölgesel ve uluslararası güvenlik meseleleri üzerine müzakereler ve görüş alışverişleri yapılmıştır.

Bir sonraki toplantının gelecek sene Türkiye Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 161
  • polaris 4 ay önce Şikayet Et
    kuzey ıraktaki saldırının büyüklüğüne ve 6 aslanımızın şehit olmasına bakarsak hakikaten bayağı verimli bir toplantı olmuş
    Cevapla
  • Yakut 4 ay önce Şikayet Et
    Siyonist tir ABD' Kallestir ABD' Turk'ün ve İslamiyetin dusmanidirABD.
    Cevapla
  • Türkiye Yahudileri 4 ay önce Şikayet Et
    Peki fetö elebaşının iadesine ne oldu asıl işbirliği burda gerekli !!
    Cevapla
  • Fazıl 4 ay önce Şikayet Et
    İşbirliği yapılır, Amerika İsraili destekler, pkk yi, isveçi destekler fakat en iyi müttefikleri. Seçimlere az kaldı, yakında ortaya bir bekar meselesi atılır. Durmak yok yola devam. Üst akıl devrede.
    Cevapla
  • Tek 4 ay önce Şikayet Et
    Abd ile boşuna, bos isler abd ile hiçbir gorusme yapmayin tlf.lada konusmayiñnnnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak