İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'ndan ayaküstü sohbet

CHP Genel Başkanı Özel, İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP'nin önceki dönem genel başkanı Kılıçdaroğlu, Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen'in cenaze namazına katıldı. İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu bir süre sohbet etti.

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'ndan ayaküstü sohbet
İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'ndan ayaküstü sohbet
GİRİŞ 25.01.2024 15:36 GÜNCELLEME 27.01.2024 04:20

CHP'nin eski genel başkanlarından Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'nin önceki genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu burada kısaca konuştu.İmamoğlu, "Hal hatır sorduk kendisini de iyi görmekten mutlu oldum. Allah sağlığını sıhhatini versin. İnşallah sağlıkla hep güzel günlerde bir arada olalım. Eğer kalacaksanız vaktiniz olursa misafir etmek isteriz dedik. Özel bir program planlamış bu akşam. Hal hatır sorduk kendisini de iyi görmekten mutlu oldum. Allah sağlığını sıhhatini versin. İnşallah sağlıkla hep güzel günlerde bir arada olalım" dedi.

GAZETECİ ŞAHİN'DEN KILIÇDAROĞLU KULİSİ

Gazeteci Zafer Şahin, sosyal medya hesabından, "Çok ilginç bir Kılıçdaroğlu vs CHP kulisi.." diyerek paylaşımda bulundu.

Şahin paylaşımında, "Çok ilginç bir Kılıçdaroğlu vs CHP kulisi.. Dün Altan Öymen’in eşinin cenazesinde Ekrem İmamoğlu‘nun Kemal Kılıçdaroğlu’na bir yemek daveti oldu. Kılıçdaroğlu daveti nazikçe reddetti ancak bugün yeni bir gelişme oldu. Dün İmamoğlu’na imam randevu vermeyen Kılıçdaroğlu bugün Akmerkez Papermoon’da, Emre Kongar, Canan Kaftancıoğlu ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu buluştu: Saat  15:00’te başlayan yemek yaklaşık 18’de bitti.." ifadelerini kullandı.

Özel'le Kılıçdaroğlu cenaze töreninde bir araya geldiÖzel'le Kılıçdaroğlu cenaze töreninde bir araya geldi

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!