3 büyükşehirde CHP'den İYİ Parti'ye sansür! 'Elinizden geleni ardınıza koymayın'

İYİ Parti, seçim afişlerin billboard şirketiyle anlaşma olmasına rağmen CHP yönetimindeki İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerince asılmadığına tepki göstererek 'Elinizden geleni ardınıza koymayın' açıklaması yaptı.

GİRİŞ 30.01.2024 17:42 GÜNCELLEME 30.01.2024 21:45
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Büyükşehirlerde kaybetme korkusu yaşayan CHP diğer muhalif partilere her alanda engel olmak için elinden geleni yapıyor. İYİ Parti - CHP gerilimi bu defa billboardlar üzerinden yeni bir boyut kazandı. 

İYİ PARTİ: DİRENECEĞİZ

İYİ Parti’nin X hesabından yapılan açıklamaya göre, seçim kampanyası için hazırlanan afişlerin billboardlara şirketlerle anlaşma olmasına rağmen İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinin baskısıyla asılmadığı iddia edildi.

Akşener'den DEM Partisi'ne cevap: Buradan ilan ediyorum...Akşener'den DEM Partisi'ne cevap: Buradan ilan ediyorum...

Akşener: Biz DEM'li kafalarla beraber değiliz, olmayacağızAkşener: Biz DEM'li kafalarla beraber değiliz, olmayacağız

Akşener'den Ümit Özlale iddialarına cevap: Bu tür ucuz operasyonlar bize tesir etmezAkşener'den Ümit Özlale iddialarına cevap: Bu tür ucuz operasyonlar bize tesir etmez

CHP'NİN KORKUSUNU YÜZÜNE VURDU: BÜYÜK BIR TELAŞ İÇERİSİNDE ENGEL OLMAK İSTEDİLER

Parti’den yapılan açıklamada, "Belediyelerden gelen sansüre hayli hayli direniriz" denilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Kampanyamızın içeriğini görenler, büyük bir telaş içerisinde engel olmak istemiş. Ancak bunu yapanlar bir şeyi unutmuşlar. Bizim hangi şartlarda kurulan bir parti olduğumuzu unutmuşlar. İYİ Parti olarak biz 6 yıldır birçok engele, birçok sansüre ve birçok korku duvarına karşı mücadele ettik. Ama bu sefer ne öğrendik biliyor musunuz?

"ELİNİZDEN GELENİ ARDINIZA KOYMAYIN"

"Demokrasi neferliği, işin ucu kendilerine dokunana kadarmış. Nezaket timsalliği, köprüyü geçinceye kadarmış" sözleriyle masanın dağılmasından sonra CHP'nin gerçek yüzünün ortaya çıktığı vurgulanan açıklamada CHP'ye meydan okunarak "Elinizden geleni ardınıza koymayın." denildi.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 43
  • Salih Yılmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Son genel seçimlerde Türkiye'yi Pkk ya teslim etmek için çalışan ve bu seçimde halk kovalamasın diye ikiyüzlü ve danışıklı dövüş oyunları - politikaları ile seçim çalışmaları yapan terör örgütü fetö partisi Maria Akşener İP'İ seni hiç bir Vatansever af etmez, git pkk siyasi uzantısı Hedep -Dem bölgelerinde seçim çalışması yap.
    Cevapla
  • BirVatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Günaydın. Aklınız varsa Cumhur ittifakını destekleriniz. Yoksa onlara hizmet etmisy olursunuz.
    Cevapla
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Bu Akşener nasıl bir siyasetçi 100 yıldır aynı karakterde olan CHP yi bu gün mü tanımış. Masaya otururken sanki bilmiyordu. Onlara oy verenleri kullanarak bu ülkenin arkasından Beraber bir senaryo çeviriyorlar. Bakalım sonunda ne çıkacak. İyi bir şey olmadığına eminim
    Cevapla
  • Birisi 2 ay önce Şikayet Et
    Cumhur’un oyunu çalmak için kavgalı gibi gözükmek ! Yeni taktik, yemeyin
    Cevapla
  • Günaydın 2 ay önce Şikayet Et
    Günaydın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"