Kılıçdaroğlu'ndan parti içi muhalefete talimat! ‘İstifa etmeyin’

Kemal Kılıçdaroğlu, parti içi muhalefeti bir arada tutmak adına milletvekilleri ve belediye başkanlarına ‘istifa etmeyin' talimatı gönderdi.

Kılıçdaroğlu'ndan parti içi muhalefete talimat! ‘İstifa etmeyin’
Kılıçdaroğlu'ndan parti içi muhalefete talimat! ‘İstifa etmeyin’
GİRİŞ 07.02.2024 09:02 GÜNCELLEME 07.02.2024 09:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kurultay hesaplarının kapanmadığı CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu, parti içi muhalefeti bir arada tutmak için, vekillere ve belediye başkanlarına 'istifa etmeyin' telkininde bulunuyor.

İÇERİDE MÜCADELE

Yeni Şafak'ın haberine göre, Kılıçdaroğlu'nun parti içi muhalefetin toplu istifalara yönelmesini engellediği bildirildi. 

Bu kapsamda, Kılıçdaroğlu'nun, Genel Başkan Özgür Özel'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önerisiyle, yeniden aday göstermediği Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye istifa etmemesini önerdi. 

Ancak İlgezdi, Kılıçdaroğlu'nun tavsiyesine uymayarak 26 Ocak'ta CHP'den istifa etti. Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerin de bu istifayı tasvip etmediği öğrenildi. 

Kaynaklar, "Kemal Bey, bu istifayı takip eden yeni istifaların yaşanmaması için herkese parti içinde mücadele vermelisiniz uyarısında bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 3
  • İlhan Ekinci 2 ay önce Şikayet Et
    Kendine hayrı olmayan Kemal abimi bir çırpıda kapı dışarı attılar o halla başkalarına nasihat etmesi ne kadar gerçekçi
    Cevapla
  • DADAŞ 2 ay önce Şikayet Et
    intikam alacak yanlarına mı bırakacak özgür oğlanın yiyin birbirinizi seyretmek güzel oluyor bunlar birde memleket yönetmeye kalkıyorlar hadi ordan
    Cevapla
  • misafir 13 2 ay önce Şikayet Et
    Kendi aralarında savaş olan bir parti peki bu millete nasıl faydali olacak . İzmirli diyorki CHP odun koysun oduna verecağiz demekki odun size sopa olarak dönecek yazık çok yazık gece kondu şehri sahipsiz şehir izmir odun şehir izmir tabiki hepsi değil oduna oy verenler. Oy odun oy demekki ateşini bu dünyada hazirliyorlar odunlarıyla beraber uğurlar olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alına döndü!
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı