Yeniden Refah Partisi seçim beyannamesini yarın açıklayacak

Yeniden Refah Partisi, yerel seçim çalışmaları kapsamında seçim beyannamesini yarın açıklayacak. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın açıklayacağı beyannamede ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vurgusu yapılacağı belirtildi.

Yeniden Refah Partisi seçim beyannamesini yarın açıklayacak
Yeniden Refah Partisi seçim beyannamesini yarın açıklayacak
GİRİŞ 09.02.2024 16:57 GÜNCELLEME 09.02.2024 16:57
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi’nin seçim beyannamesi 22 başlık ve 100 maddeden oluşacak. Çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar ve engelliler için ayrı başlıkların olduğu beyannamede ‘uyuşturucu ve LGBT ile mücadele’, ‘sokak köpekleri sorunu’ gibi hususlara da değinilecek. Beyannamede ‘kentsel dönüşüm’, ‘yoksullukla mücadele’, ‘nepotizm’ ve ‘şeffaf belediyecilik’ gibi konulara da özel olarak yer verileceği belirtildi.

Ayrıca beyannamede ‘yeşil şehirler’, ‘kentlerde kreş hizmetleri’, ‘sadece kadınların kullanabileceği toplu ulaşım araçları’, ‘orman parkları’, ‘e-spor’ ve ‘drift pistleri’ gibi vaatler de yer alacak.

Yarın Ankara Atatürk Spor Salonu’nda saat 11:00’de başlayacak programda başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere tüm il belediye başkan adayları da duyurulacak.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • MİLLİ GÖRÜŞ 2 ay önce Şikayet Et
    28 Şubatçı CHP yı sevici partilerle işim olmaz Saadet BARLMA Aşamasında İstanbul CHP kazanmasına sebep oldu şimdi yerde sürünüyor Refah ve Fazilet kapanana kata yanlarında olduk benim 2.partim Refah diye düşünüyordum Bundan sonra CHP Bana nekadar uzaksa Refahta okadar uzak HALK ve TELEBİR KANAL GEZSİN Eko Suat kılıç Ankara Değil Gelsin Samsundan aday olsun boyunun ölçüsünü alsın
    Cevapla
  • Salahattin ADANA 2 ay önce Şikayet Et
    fatih efendi Rahmetli babanın hatırı gözetilerek Reisin muvafakatı doğrultusunda millet seni meclise soktu; ilk seçimdede de seni Meclisten atacak haberin olsun! Bu tutarsız güven vermeyen davranışlarından dolayı.
    Cevapla
  • Adem 2 ay önce Şikayet Et
    Ahlaklı belediyecilik için yola çıkanlar yola çıkmadan önce çok ahlaklı(!) pazarlık yaptı. Ahlakınız size kalsın lütfen bize bulaştırmayın
    Cevapla
  • Hasan 2 ay önce Şikayet Et
    Bir kişide sormuyorki 21 sene ak partiye oy veren bu kadar insan ne olduda erbakana oy veriyor
    Cevapla
  • Ağrılı Yusuf 2 ay önce Şikayet Et
    Ahlâklı belediyecilik olması için Şeriatin ahkamlarinin uygulanması lazım. Kemalizm kanunlarıyla olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!