Fatih Erbakan duyurmuştu! Yeniden Refah'tan istifa edip adaylıktan çekildi

Yeniden Refah Partisi Tokat Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Hamdullah Suphi Efeli, partisinden ayrıldığını ve belediye başkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Fatih Erbakan duyurmuştu! Yeniden Refah'tan istifa edip adaylıktan çekildi
Fatih Erbakan duyurmuştu! Yeniden Refah'tan istifa edip adaylıktan çekildi
GİRİŞ 19.02.2024 18:37 GÜNCELLEME 19.02.2024 18:38
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından geçen hafta sosyal medya paylaşımıyla 'Tokat Belediye Başkan Adayı' olarak açıklanan Hamdullah Suphi Efeli, adaylıktan çekildiğini duyurdu.



Efeli'nin adaylığını duyuran Fatih Erbakan, tebrik mesajında, "Tokat Belediye Başkan Adayımız Hamdullah Suphi Efeli oldu. Tokat'a ve partimize hayırlı olsun. Efeli'yi tebrik ediyor, muvaffakiyetler ve hayırlı hizmetler diliyoruz" paylaşımında bulundu.

Hamdullah Suphi Efeli ise sosyal medya hesabından, "Bugün itibarıyla Yeniden Refah Partisi ile herhangi bir ilişkim kalmamıştır. Bu süreçte beni canıgönülden destekleyen ve yanımda olan tüm eş, dost, kardeşlerime yürekten şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi seviyorum, sizin de beni sevdiğinizi biliyorum, her şey gönlümüzce olsun" dedi

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Vatansever ADANALI 2 ay önce Şikayet Et
    Erbakan ismini ne hale getirdin fatih efendi ! İnsan biraz utanır; ama nerde ?
    Cevapla
  • Salahattin ADANA 2 ay önce Şikayet Et
    Şu hale bakın ;siyaset kimlerin elinde oyuncak oldu !
    Cevapla
  • Emekli 2 ay önce Şikayet Et
    sümüklu fatih erbakan senin sadece soyadından başka ne gibi bir vasfin var .Ya sana hod deseler arkana bakmadan kaçacak kadar ödlek birisin.Sen adam olsan bu hainlikleri yapmazdın.Chp nin degirmenine şu taşıyan yaratık
    Cevapla
  • ihsan 2 ay önce Şikayet Et
    Fatih efendi seni adms sandık .Milletvekilliğini kaptın.Adamları sırtından hançerledin .helal sana.Demek ki siz ülke insanınıda satacak kapasitedesiniz.
    Cevapla
  • Akıncı 1453 2 ay önce Şikayet Et
    Genel başkan yardımcısı olarak içeri sokulan Suat Kılıç bir projedir Baban Erbakan yaşasaydı kafanı koparırdı senin kime hizmet ettiğinin farkında bile değilsin
    Cevapla
  • Osmancık 2 ay önce Şikayet Et
    Doğru ve yerinde bir tespit.Tıpki Deva Gelecek Iyi partiler gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti