Dışişleri Bakanı Fidan, Maduro'yla görüşmek üzere Venezuela'ya gidiyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Brezilya’dan Venezuela’ya gitmek üzere ayrıldı.

Dışişleri Bakanı Fidan, Maduro'yla görüşmek üzere Venezuela'ya gidiyor
Dışişleri Bakanı Fidan, Maduro'yla görüşmek üzere Venezuela'ya gidiyor
GİRİŞ 23.02.2024 19:47 GÜNCELLEME 24.02.2024 04:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Güney Amerika temaslarını sürdürüyor. Brezilya’da düzenlenen G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere çarşamba günü Rio de Janerio şehrine gelen Fidan, temaslarını tamamlamasının ardından ülkeden ayrıldı.

Fidan’ı taşıyan uçak, TSİ 19.10’da Venezuela’ya gitmek üzere havalandı.
Fidan’ın resmi ziyaret için gittiği Venezuela’da Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro ile görüşmesi bekleniyor. Fidan, Venezuela temaslarının ardından da Meksika'ya gidecek.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Murat Kahraman 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim güç kuvvet, kolaylıklar ve başarılar ihsân eylesin. Yolları açık olsun, selametler dilerim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!