Bahçeli'den 'Berat Kandili' mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk-İslam aleminin Berat Kandili'ni kutladığı mesajında, barış ve huzur dileğinde bulundu.

Bahçeli'den 'Berat Kandili' mesajı
Bahçeli'den 'Berat Kandili' mesajı
GİRİŞ 24.02.2024 18:16 GÜNCELLEME 24.02.2024 18:29

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Berat Kandili nedeniyle sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Ramazan-ı Şerif'in müjdeleyicisi, ilahi rahmet ve mağfiretin gecesi Berat Kandili'mizin manevi arınma için bir fırsat olmasını ümit ve temenni ediyorum. İnsanlığın hasretini çektiği barış, huzur, sükunet ve güvenliğin tesisiyle birlikte, masum ve mazlum gönüllerin aradığı esenlik ve selametin tezahürünü de yürekten diliyorum. Bu düşüncelerle aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin Berat Kandili'ni kutluyor, nice güzelliklere vesile olmasını Cenabıallah'tan niyaz ediyorum" dedi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması