Dışişleri Bakanı Fidan, yurda döndü

ABD'ye resmi ziyarette bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan yurda döndü.

Dışişleri Bakanı Fidan, yurda döndü
Dışişleri Bakanı Fidan, yurda döndü
GİRİŞ 09.03.2024 17:22 GÜNCELLEME 09.03.2024 17:22

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'ye resmi ziyaretini tamamlamasının ardından yurda döndü.

IHA'da yer verilen habere göre, Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Bakan Fidan'ın 15.20'de Ankara'ya ulaştığı belirtildi. Dışişleri Bakanı Fidan, 7-8 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenen Türkiye-ABD Stratejik Mekanizmasının 7. toplantısı vesilesiyle Washington'daydı.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşen Fidan, Washington'a yaptığı resmi ziyaret sırasında Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Benjamin Cardin, Senato İstihbarat Komitesi Başkanı Mark Warner dahil önemli isimlerle de bir araya gelmişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri