Avcılar'a müjdeyi verdi: 5 yıl içerisinde kentsel dönüşüm tamamlanacak

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'da projelerini Haber7 muhabiri Yavuz Selvi'ye anlattı

GİRİŞ 10.03.2024 11:22 GÜNCELLEME 10.03.2024 11:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Uzun yıllardır CHP tarafından yönetilen Avcılar hakkında AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, ilçenin uzun yıllardır belediyecilik hizmeti alamadığını söyledi. Küçükoğlu, "Avcılar gerçek belediyecilik, AK belediyecilik ile tanışacak" dedi.

"5 YIL İÇERİSİNDE DÖNÜŞÜM MESELESİNİ GÜNDEMDEN ÇIKARACAĞIZ"

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu şunları söyledi:

Avcılar'da bizim 450 bin komşumuz var.  Bu komşularımızın büyük bir kısmı deprem riski ile karşı karşıya. Ben Avcılar'ın depremle değil, sosyal alanlarıyla, parklarıyla anılan bir ilçe olmasını istiyorum. Biz Avcılar'daki projelerimizi 3 ana  başlık altında topladık.  Birincisi kentsel dönüşüm. 5 yıl içerisinde biz dönüşüm meselesini Avcılar'ın gündeminden çıkaracağız. Bununla ilgili benim vaadim imarda artı bir kat sağlayarak komşularımıza destek olacağız.  Bu sayede komşularımızın ödeyeceği inşaat maliyetleri de düşecek. 

"AVCILAR'DA ULAŞIM ÇİLE"

İkinci meselemiz ulaşım. Avcılar'da ulaşım çile. Biz bunu çile olmaktan çıkaracağız. Bunun için iki yol projemiz var.  Deniz Köşkler Mahalle'sinden başlayarak- Ambarlı'dan devam eden bir sahil yoluyla E-5'in altındaki mahallelerimizin trafik yükünü önemli ölçüde hafifleteceğiz.

Bir diğer projemiz. Göl yolu projemiz.  O da Florya Hastanesi'nden başlayarak Filizköy-Yeşilkent-Tahtakale-Ispartakule gişelerine kadar uzanan bir güzergahımız var. Aslında yeni bir Basın Ekspres yolu inşa edeceğiz. E-5 ile TEM arasındaki trafik yükünü önemli ölçüde hafifletecek. 

"AVCILAR'A YENİ NİKAH SALONU İNŞA EDECEĞİZ"

Naim Süleymanoğlu Gençlik ve Spor Merkezimizi inşa edeceğiz.  Ve orada nice Naim Süleymanoğulları gelecek ve orada yetiştireceğiz.  Avcılar'a Atatürk Kültür Sanat Merkezi'ni kazandıracağız.
Diğer bir noktada Avcılar'da çok eski bir nikah salonumuz var. Avcılar'a yeni bir nikah salonu da kazandıracağız. Avcılar'daki pazarları da yer altına alacağız. Bunun yanında 6 tane kapalı otopark inşa edeceğiz.

"İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE BESLENME DESTEĞİ VERECEĞİZ"

Anne ve babalara da buradan bir müjde vermek istiyorum. Avcılar'da ilkokul ve ortaokula giden tüm öğrencilere beslenme desteği vereceğiz. Uzun yıllardır belediyecilik hizmeti almayan bir bölgeden bahsediyoruz.  Avcılar'da her şey eksik. 

KAYNAK: HABER7
Yavuz Selvi Haber7.com - Muhabir editör
Haber 7 - Yavuz Selvi

Editör Hakkında

İstanbul Medipol Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Daha sonra aynı bölüm ve üniversitede yüksek lisansa başladı. 6 ay Haberler.com'da gündem editörü olarak çalıştı. Mart 2023'ten itibaren ise Haber7.com'da muhabir olarak çalışmasına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Kamil 1 ay önce Şikayet Et
    Drone'dan kuşbakışı bakınca , bir beton heyülası görülüyor . Kentsel dönüşüm yaparak , tamamen eski binaları kaldırmalı , daha modern ve az bina inşa edilmeli rekreasyon , park , bahçe , spor alanları ve yeşil alanlar geniş tutulacak şekilde projelendirilmelidir .
    Cevapla
  • avcilar 1 ay önce Şikayet Et
    arti bir kst nasil okuyo. zsten deprem riski var. 8 katki binayi dokuz kat ki yapacaksin. avcilardski nufusun bir kismoni tasimaniz lazim. fay hatti avcilar in hemen onunde. deprem orda kayip cok daha fazla olacak.orayi park bahce yapin yada en fazla 2 3 katli binalar yapin yada baska bir lokasyon TASIYIN
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Komsumuza başarılar.diliyorum bu seferde kazanamzsa Avcilari Akp bir daha asla kazanamaz.Chp nin adayi bu ilcede bile oturmuyor.Adini bilen yok.Abdullah bey kapı kapı dolasiyor.insallah kazanır
    Cevapla
  • Esnaf 1 ay önce Şikayet Et
    Armut diye bir site var esnafı dolandırmakta para tuzağına düşürmekte iş vaadiyle lütfen bunu bir haber yapın gerçekten esnafın kanını emmekte ne olduğunu anlayana kadar inanılmaz borçlar cııkarmakta lütfen
    Cevapla
  • Doğu 1 ay önce Şikayet Et
    Bu imar konusunda eğer bir kat verilirse çok iyi olur maliyet düşer bütün apartmanlar çürük ALLAH KORUSUN bir deprem olursa çok canlar yanar bu avcıları belli bir kesim yüzünden chpyi seçip avcıları perişan etti belediyeciliği hizmet sıfır avcılar hep ekside bu chp yüzünden hizmet yok akparti gelirse avcılar kalkınır evlerimizin değeri artar avcılar imaj kazanır çok iyi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!