CHP'de kriz! Özel-İmamoğlu çekişmesinde son perde: Kartal'daki açılışa katılmadı

CHP’de Ekrem İmamoğlu ile genel başkan Özgür Özel arasındaki çekişmede yeni bir gelişme daha yaşandı. Daha önce İstanbul’daki aday tanıtım toplantısına Özel katılmazken bu kez de Kartal’daki açılışta İmamoğlu yer almadı.

CHP'de kriz! Özel-İmamoğlu çekişmesinde son perde: Kartal'daki açılışa katılmadı
CHP'de kriz! Özel-İmamoğlu çekişmesinde son perde: Kartal'daki açılışa katılmadı
GİRİŞ 10.03.2024 14:33 GÜNCELLEME 10.03.2024 14:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin çalışmaları sürüyor. Bir yanda çalışmalar sürerken diğer yanda muhalefette krizler de çıkıyor.

Bilindiği üzere CHP'de aday belirleme sürecinde peş peşe istifalar yaşanmış, partiden ayrılan isimler Özgür Özel'i Ekrem İmamoğlu üzerinden topa tutmuştu.

ÖZEL-İMAMOĞLU ÇEKİŞMESİNDE SON PERDE

Partide kararları İmamoğlu'nun verdiğini söyleyen isimler, Özgür Özel'e tepki göstermişti.

Bunun yanı sıra İmamoğlu'nun İzmir, Muğla ve Tekirdağ adayları konusunda belirleyici olmak istediği ve Özel ile anlaşmazlık yaşadıkları kulislere yansımıştı.

Son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da Kartal Belediyesi'nin yurt açılışına katıldı.

İMAMOĞLU AÇILIŞTA YER ALMADI

Özel'in yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve çok sayıda partili katıldı. Ancak açılışta CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun olmadığı görüldü.

Açılışa katılanlar İmamoğlu'nu göremeyince şaşırırken, Özgür Özel'den konuyla ilgili bir açıklama geldi.

"EKREM BAŞKAN'IN BAŞKA PROGRAMI VAR..."

Özel, "Ekrem Başkan’ın bugün başka bir yerde halk buluşması var. Ben buradayım Ekrem Başkan orada. Ancak İBB’nin Kartal’a neler yaptığına şöyle bir bakınca bitmeyecek okumakla ama…" ifadelerini kullandı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 3
  • Gebzeli 1 ay önce Şikayet Et
    Imamoğlu 1 nisanda CHP nin kapısından içeri almayacaklar seni. Kaybedersen kesinde kaybedeceksin DEM SENİ KURTARAMAYACAK GERÇEK SOSYAL DEMOKRATLAR SENİ SANDİĞA GÖMECEK
    Cevapla
  • zaza kentli 1 ay önce Şikayet Et
    "Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş."
    Cevapla
  • seref yılmaz 1 ay önce Şikayet Et
    hepsi akçe peşinde tez zamanda akçe dolu kamyonların altında can verir o paralar yetim hakkı yalan dolanla makam mevki kullanılarak cukka edilen paralar heykel faturasını kabartarak alınan yolluklar konser düzenliyerek kabartılan faturalardan alınan yolluklar vatandaşa tek kuruşluk hizmet yok trafik felç otobüsler bakım rezaleti hurdası bakımcılarda adamı ordanda yolluk ya park ücretleri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!