CHP'yi karıştıracak 1 Nisan iddiası! Kılıçdaroğlu: Şaşırmış vaziyetteyim

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden yürütülen tartışmalarda yeni bir gelişme yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun 1 Nisan sonrasını beklediği iddia edildi.

GİRİŞ 29.03.2024 19:28 GÜNCELLEME 29.03.2024 20:18
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın gazetecilerden birisi olarak bilinen Nuray Başaran, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

KILIÇDAROĞLU: NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM...

Başaran, İstanbul'da asılan "Seni sırtından hançerleyenlere oy yok" pankartlarıyla ilgili Kılıçdaroğlu'nun attığı tweet üzerine telefonda görüştüğünü ve Kılıçdaroğlu'nun "Hem beni başarısız buluyor hem destek istiyorlar. Ben ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim." dediğini öne sürdü.

Görüşmede CHP tabanında ciddi kaygıların olduğunu ve kendisine çok telefonlar geldiğini söylediği öne sürülen Kılıçdaroğlu, gazeteci Başaran'a göre "Bana hem meydanlara çıkma diyorlar hem de yardım istiyorlar." ifadelerini kullandı.

"BENİ HANÇERLEMEYE DEVAM EDİYORLAR"

Başaran "Kemal Bey hala daha beni hançerlemeye devam ediyorlar diyor. Çığlık atıyor. Dünkü tweet'inde de bugün konuştuğumuz konuşmadan da edindiğim, çıkardığım izlenim bu." diyerek Kılıçdaroğlu ile yaptığı telefon görüşmesini yorumladı.

"1 NİSAN'DAN SONRA KONUŞABİLİR"

Kılıçdaroğlu'nun hiç kimseyle konuşmak istemediğini belirten Başaran, "Belki 1 Nisan'dan sonra konuşmaya başlayabilir." dedi.

'ELİMDE BELGELER VAR'

CHP'de yapılan son kurultayla ilgili açılan davalar olduğunu söyleyen Başaran, "Kurultay gecesinin en önemli tanıklarından biriyim. Elimde görüntüler, belgeler var. Belge ve görüntüleri 1 Nisan'dan sonra yayınlayacağım." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 89
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    niye 1 nisandan sonra yayınlıyorsunuz belgeleri? madem yamukluk var.şimdi yayınla. Sen de az yamuk değilmişsin hani!!!!!
    Cevapla
  • Kurdi 4 hafta önce Şikayet Et
    Chp Hizmet ve ülkenin partisi olmak dışında herşey
    Cevapla
  • İsimsiz 4 hafta önce Şikayet Et
    Değişim değişim dedikleri Kemal hey hdp'yle kaybediyor biz Demlenip kaybederiz demekmiş Farkı bu
    Cevapla
  • yazıcı 4 hafta önce Şikayet Et
    Kemalbey bizde şaşkınız haala yüzde kırküç hırsız oyu çok yüksek risk
    Cevapla
  • Bize ne 4 hafta önce Şikayet Et
    Ben Kemal geliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı