Cumhurbaşkanı Erdoğan 'zübük' siyaseti deyip duyurdu: Ekrem Efendi'ye...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "CHP'nin adayı oyunların, tezgahların peşinde. Benim halkım Ekrem Efendi'ye fırsat vermeyecektir" dedi.

GİRİŞ 29.03.2024 20:38 GÜNCELLEME 29.03.2024 21:42
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Son dakika Recep Tayyip Erdoğan haberleri: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Kasımpaşa ilçesinde düzenlenen iftar programının ardından önemli açıklamalar yaptı.

CHP-DEM Parti ittifakını "Bu seçimde pek çok kirli pazarlığın yapıldığına şahit olduk" sözleriyle eleştiren Erdoğan, "CHP'li İBB Başkanı da bu pazarlıkların peşinde. Benim milletim Ekrem Efendi'ye fırsat vermeyecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'zübük' siyaseti deyip duyurdu: Ekrem Efendi'ye...

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

'BIRAKSAK HER İKİ ZİHNİYET HEMEN BAŞINI KALDIRACAK'

Geçmişte milletten alamadıkları yetkiyi darbe yoluyla almaya çalışanlar vardı. Beyoğlu Belediye Başkanı olduğum zaman oyuna geldim. Bundan dolayı 1 hafta hapiste yaşadım. Bıraksak her iki zihniyet hemen başını kaldıracak.

Biz de 70 yılı aşan hayatımızda yarım asrı bulan siyaset hayatımızda dua almak için çalıştık. Hep bu gaye için çaba sarf ettik. Her seçimi geçmişte yaptıklarımızın hesabı verme, gelecekte yapacaklarımızın ruhsatını alma olarak gördük.

'BENİM HALKIM EKREM EFENDİ'YE FIRSAT VERMEYECEKTİR'

Bu seçimde pek çok kirli pazarlığın yapıldığına şahit olduk. Şu anda öyle kirli pazarlıklar var ki CHP'li İBB başkanı işte bu pazarlıkların peşinde. Benim halkım bu seçimde Ekrem Efendi'ye fırsat vermeyecektir. Allah'ın izniyle biz muradımıza ereceğiz.

Bu seçimde pek çok kirli pazarlığın yapıldığına şahit olduk. Şu anda öyle kirli pazarlıklar var ki şu anda CHP'li İBB başkanı işte bu pazarlıkların peşinde.

'İSTANBUL'UN GELECEĞİYLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMAYAN OYUNLAR OYNANIYOR'

Bavul bavul dolarlar, avrolar bu görüntülerin siyaseti kirlettiği bir ortamda kimse böyle bir tabloyu ilkeyle, davayla, siyasi görüş farklılığıyla izah edemez.

Kazanmak değil kaybettirmek için ortada dolaşanların motivasyon kaynaklarının hiç de masum olmadığı açıktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'zübük' siyaseti deyip duyurdu: Ekrem Efendi'ye...

'NİYETLERİ BUGÜN İSTANBUL'U YARIN TÜM ÜLKEYİ YAĞMALAMAKTIR'

Türkiye bu siyaset tarzını çeyrek asır öncesinde rafa kaldırmıştır. Bunca yıl sonrasında ülkemizde zübük siyasetini hortlatanların niyeti bugün İstanbul'u yarın tüm ülkeyi yağmalamaktır.

Bu seçimde bilhassa İstanbul'da şehirle, şehrin geleceğiyle uzaktan yakından alakası olmayan oyun oynanıyor.

İstanbul'un hiçbir meselesi gündeminde olmayanların yarısı yalan yarısı yanlış bilgilerle yürüttükleri kampanyaların hepsi yalandır.

'SEÇİM SAHADA KAZANILIR, SANDIKTA TESCİL ETTİRİLİR'

Bugün sandık görevlisi arkadaşlarımızla bu salonda bir aradayız. Bunca yıllık siyasi hayatımız bize şunu gösterdi.

Seçim sahada kazanılır, sandıkta tescil ettirilir. Sahada yoksanız sandıktan zaten bir şey çıkmaz. Sandığı iyi kontrol edemezseniz, sahada emekleriniz bir kısmı heba olur.

'BİZİM NAMUSUMUZA EMANET EDİLMİŞ TEK BİR OYUN ZAYİ EDİLMESİNE GÖZ YUMAMAYIZ'

Asıl önemli vazife Pazar günü sizi bekliyor. AK Parti ve Cumhur İttifakı'nı temsilen sandıklara sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. İşi hiç olmadığı kadar sıkı tutmamız gerekiyor. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Ama bizim namusumuza emanet edilmiş tek bir oyun zayi edilmesine göz yumamayız. 

Yaşanan her türlü olağan dışı tutum, yazılı tutanağa dönüştürülerek mutlaka kayıt altına alınmalıdır. Bu kısa hatırlatmanın ardından son söz olarak şunu söylemek istiyorum.

Sandığın kazası 5 yılda bir olabiliyor. İstanbul'un 5 yılı kayboldu gitti. İnşallah bir 5 yılı daha aynı akıbete uğratamayız.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Yavuz Sultan Selim 4 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye tarihinin en zübük siyasetçisi imamoğludur, Ali koç'a yalakalık yapar, ingiliz büyükelçisiyle 10 bin dolarlık şarap içer, Fatih'in türbesine saygısızlık yapar, lgbt desteği verir, sonra da yalandan camiye gider! Bu kadar zübüğü görülmedi!
    Cevapla
  • Ömer 4 hafta önce Şikayet Et
    Güzel tespit
    Cevapla
  • Burak 4 hafta önce Şikayet Et
    Aynı siyaset seni taklit ediyor Ekrem efendi son seçimde kaybedecek inşallah millet ekonomik buhranda
    Cevapla
  • Ercan 4 hafta önce Şikayet Et
    Haydi Ekrem Başkan . Seninle gelecek bu başarı . Bir Rant peşin de koşanlar a sadece zenginin daha zengin olduğu şu düzeni bozmaya. .
    Cevapla
  • Abdulbaki Yeşil 4 hafta önce Şikayet Et
    Reis son nefesimize kadar ölümüne seninleyiz. Biz senin gibi liderleri yüz yıllarda bir zor buluyoruz. Bu millet bulunca burun kıvırır bulamayınca dizlerini döver. Tarih buna şahit senide kaybedince anlayacak ama çok yazık edecek kendine. Bunlara 11 şiddetinde deprem olsa 11 değil 22 il yerle bir olsa akıllanmazlar. Ebu cehil Ebu Leheb taifesi bunlar Israil kırması Manukyan sermayesi .
    Cevapla
  • Özmuşlu 4 hafta önce Şikayet Et
    Boş versene
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik