Kocaeli'de ciple otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde aynı yöne giden ciple otomobilin çarpıştığı kazada 9 kişi yaralandı.

Kocaeli'de ciple otomobil çarpıştı: 9 yaralı
Kocaeli'de ciple otomobil çarpıştı: 9 yaralı
GİRİŞ 01.04.2024 06:30 GÜNCELLEME 01.04.2024 06:30

Kaza, saat 23.00 sıralarında D-100 kara yolunun Gebze ilçesi Muallimköy Mahallesi mevkisinde meydana geldi.

İstanbul istikametine giden Adem T. yönetimindeki 06 N 0608 plakalı otomobil ile aynı yöne giden Yusuf D. yönetimindeki 41 FD 151 plakalı cip çarpıştı. Cipin takla attığı kazada, sürücülerle birlikte 9 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle D-100 yolunun İstanbul istikametinde bir süre kontrollü sağlanan ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama