Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te milletvekilleriyle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) iftar programına katıldı. Erdoğan, programda konuşma yapmazken milletvekilleri ile fotoğraf çekiminin ardından TBMM'den ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te milletvekilleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te milletvekilleriyle bir araya geldi
GİRİŞ 02.04.2024 20:55 GÜNCELLEME 02.04.2024 20:58
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından TBMM'de düzenlenen 'Milletvekilleri ile İftar Programı'na katıldı.

İFTARA BAKANLAR DA KATILDI

Programa, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM başkanı Kurtulmuş'un yanı sıra bakanlar, milletvekilleri ve eski TBMM başkanları da katıldı.

KONUŞMA YAPMADAN AYRILDI

Program, iftar yemeğinin ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile devam etti. Erdoğan, programda konuşma yapmazken milletvekilleri ile fotoğraf çekiminin ardından TBMM'den ayrıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Bayram 3 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım seni seviyoruz. Her zaman yayındayız. Sizden tek ricam kamu kurum ve kuruluşlarında israfı önleyin.
    Cevapla
  • Vatan fedaisi 3 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim ömrünü bereketlendirsin reisim. sen varsan başımızda Allah'ın izniyle, bu günlerde geçer dün olduğu gibi. La tahsan innAllah'a mana gevşemeyin, üzülmeyin, Allah bizimle beraberdir...
    Cevapla
  • Umut 3 hafta önce Şikayet Et
    Allahına kurban senin Reisim
    Cevapla
  • Kadir 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah seni başımızdan eksik etmesin Reis
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Yorgun koca yürek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!