Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin yeni yol haritasını çizdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye seçim sonrası millet odaklı yeni vizyon çizdi. Erdoğan'ın "İnanan insanlarız 'Bunda da hayır var' diyeceğiz. Artık ekonomiye odaklanacağız. Mağduriyetleri giderecek çalışmalarımız olacak" dediği öğrenildi.

GİRİŞ 07.04.2024 11:26 GÜNCELLEME 07.04.2024 12:22
Bu Habere 322 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim sonuçları ve önümüzdeki döneme ilişkin önemli mesajlar verdi.

Erdoğan, "İnanan insanlarız, 'Bunda da hayır var' diyeceğiz. Artık ekonomiye odaklanacağız. Mağduriyetleri giderecek çalışmalarımız olacak" dedi.

YOL HARİTASINI ÇİZDİ

Başkan Erdoğan, partisinin yetkili kurulları ve kurmayları ile yaptığı toplantılarda 31 Mart seçimleriyle ilgili önemli tespitler yapıp AK Parti ve hükümetin önümüzdeki sürece ilişkin yol haritasını çizdi. Neler yapacaklarını tek tek anlattı.

4 YILI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

31 Mart yerel seçimleri için "Sonuçlar elbette ki hepimizi üzdü" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Hayatta kaybetmek de var. Biz inanan insanlarız. 'Bunda da bir hayır vardır' diyeceğiz. Bundan sonraki süreçte kendimizi hesaba çekip eksiğimizi, fazlamızı tespit edeceğiz. Önümüzde, seçimlere kadar yeterli bir dönem var. Bu dönemi iyi değerlendirmemiz lazım. Bu süreci çok iyi yönetip, yine milletin gönlüne gireceğiz."

ANALİZLER YAPILACAK

Erdoğan, seçimlerde katılımın az olması ve sandıktan çıkan oylara ilişkin detaylı bir analiz yapılması talimatı verirken, "Sandığa küsen vatandaşlarımızı iyi analiz edeceğiz. Neden böyle bir tavır sergilediğini iyi anlayacak ve gerekenleri yapacağız" dedi.

ODAK EKONOMİ

Türkiye'nin önünde seçimsiz 4 yıl olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Seçim analizi yaparken artık ekonomiye odaklanacağız. Bu konuda özellikle dar ve sabit gelirliler için mümkün olan adımları atacağız" mesajı verdi.

MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK

Erdoğan; emekliler ve dar gelirli vatandaşlara yönelik de "Mağduriyet oluştu. Bu mağduriyetleri giderecek çalışmalarımız olacak. Ekonomik program ve bütçe kapsamında gerekli adımlar zaman içinde atılacak" dedi.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 322
  • Osmanlı Başkenti 3 hafta önce Şikayet Et
    17 milyon emeklide aynı maaşı almıyor YALNIZ !
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 3 hafta önce Şikayet Et
    Günlük kira evlerde neler oluyor duda engel olundu neden rahatsız oldun bundan Ahlaklı olanları tenzih ederim.
    Cevapla
  • Adana01 3 hafta önce Şikayet Et
    Adana akp il başkanlığına Mustafa yıldız getirilmelidir. Kozan ilçe başkanlığına Enes erkek, Feke ilçe başkanlığına İbrahim gün tekrardan getirilmelidir...
    Cevapla
  • sefa 3 hafta önce Şikayet Et
    Siz her arapça konuşanı suriyeli mükteci sanıyorsunuz. O valizler ile gezenler mülteci değil. Zengin arap turistler. Onlar gelmese o avm lerdeki mağzaların çoğu kiralarını bile karşılayamazlar. Ama sizdeki çerçeve dar olunca ancak bu kadar algılayabiliyorsunuz
    Cevapla
  • BOZOK 3 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım siz ne kadar mücadele ederseniz edin fiyatlarla ilgili etkili kontrol mekanizması olmaz ise her şey boş.Serbest piyasa diye diye her kafadan bir ses çıkıyor.Market fiyatları kim ne tutturdu gidiyor.Bunu gören vatandaş her şey hukumetten kaynaklanıyor zannediyor.Lütfen kontrol mekanizmasını iyi çalıştırın. Artan fiyatlar karşısında her kesin eli kolu bağlı kalıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?