CHP'den 'Baykal'ı bitirecek belge' yanıtı

CHP İletişim Koordinatörlüğü'nden, ''Siyasi Hayatı 4 Yıl Önce Biterdi'' başlıklı habere ilişkin açıklama yapıldı. CHP, haberde belirtilen belgeyi ''Son günlerde ortaya atılan ikinci alçakça komplo'' olarak değerlendirdi.

CHP'den 'Baykal'ı bitirecek belge' yanıtı
CHP'den 'Baykal'ı bitirecek belge' yanıtı
GİRİŞ 14.05.2010 14:25 GÜNCELLEME 14.05.2010 14:25
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

CHP'den Deniz Baykal ile ilgili iddialar konusunda yapılan açıklamada, ''Bir karargahtan hazırlandığı anlaşılan komplolarla ne Başbakan'ın sorumluluğunu, entrikacılığını örtbas etmek ne de Sayın Deniz Baykal'ı karalamak mümkündür'' denildi.

CHP İletişim Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün bir gazetede yer alan ''Siyasi Hayatı 4 Yıl Önce Biterdi'' başlıklı açıklama, ''Son günlerde ortaya atılan ikinci alçakça komplo'' olarak değerlendirildi.

Erdoğan o belgeyi doğruladı / VİDEO

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Bu komplo hakkında bilgisi olanları ve dört yıl önce gündeme getirilmek istenen komployu bugün ortaya atma ihtiyacı duyanları, ne biliyorlarsa 'Mezara gitme' edebiyatına da sığınmadan açıklamaya davet ediyoruz.

Çünkü, dün olduğu gibi bugün de 'Benimle mezara gider' kollamacılığı, komplolara ve komplocuya kol kanat germeye hizmet eder. Kim ne biliyorsa mertçe ortaya çıkmalı, bildiklerini açıklamalıdır.

Bir karargahtan hazırlandığı anlaşılan komplolarla ne Başbakan'ın sorumluluğunu, entrikacılığını örtbas etmek ne de Sayın Deniz Baykal'ı karalamak mümkündür.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR 29
  • hursit dilaver 13 yıl önce Şikayet Et
    gerekçe KUTLU DOĞUM KONUŞMASI MI ACABA... yahu, hüseyin üzmez, basılmadan 10-15 gün önce baykalla ilgili yazı yazmış ve baykala, statükonun aşırı baskısının onu bunalttığını yazmıştı. 10-15 gün sonra da kızla basıldı..Baykal10-15 gün önce KUTLU DOĞUMDA CHP YE YAKIŞMIYAN GÜZEL BİR KONUŞMA YAPTI. bu konuşma nedeni ile de bileti kesilmiş olabilir.aynısnı 2007 de kutlu doğumlailgili tayyip beye de yapacaklardı, ama o yemedi tabi..PEYGAMBER SEVGİSİNİ FAŞ EDEN BİRCHPLİYE BU YAPILMIŞ OLMASIN SAKIN..statüko ondan da intikam aldı yani..
    Cevapla
  • MURAT EREN 13 yıl önce Şikayet Et
    hadi git artık yaaaaaaa......... Baykal, daha ne konuşuyon yaptıklarını gördük,senin gibi demirel vardı zorlada olsa bıraktı bari bir şeref dedin istifa ettin susmayı da bil. hala komplo diyon konuşuyon. parti içinde zaten bitmişsin şimdide komplolarlamı ayakta kalacan. chpliler biraz düşünse sol görüşü nasıl bitirdiğini anlayacak ama onlarda da iş yok.
    Cevapla
  • hamzax 13 yıl önce Şikayet Et
    kaşıyorlar..ama.... belden aşağı vurmak chp nin işi.sabır bu.taş olsada belli bir noktadan sonra çatlar.zorlamaya gelmez.bence chp kaşınıyor.bence hükümet daha muhatap almamalı.ve güvenlik birimleri ve adli birimlere destek vererek gerçek neise rezilde olacak olsalar kamuoyu ile gerçekler paylaşılmalı.
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    :). Uyarına teşekkürler. Evet, Olcay Baykal hanımefendi. olmaz.
    Cevapla
  • samesti 13 yıl önce Şikayet Et
    BİLEREK DİKLENİYORLAR. Bunlar bilerek dikleniyor. Ortaya ne çıkarsa çıksın biz suçlu değiliz, suçlu bu gerçekleri ortaya çıkaranlardır diye. Herkes varsa elindeki bilgiyi, görüntüyü ortaya koysun. Artık bu adamların yaptığı pişkinlik ve ahlaksızlık sınırı aştı. Herşey ortaya çıktıktan sonra, eğer biraz haysiyeti olanın bunlara oy vereceklerini sanmıyorum. Hatta bu adamları Cumhuriyet bayramında milletin önüne getirtip yüzlerine tükürmelerini sağlamak lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Simit fiyat tarifesinde yeni karar!
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!