Metin Öztürk kimdir? Galatasaray başkanlığına adaylığını açıkladı! Metin Öztürk'ün net serveti...

METİN ÖZTÜRK KİMDİR? Galatasaray Spor Kulübü'nün yıllık olağan genel kurul toplantısı 27 Mart Pazar günü itibariyle tamamlandı. Kurulda Başkan Burak Elmas mali yönetim anlamında ibra edilirken, idari anlamda ibra edilmedi. Böylece Galatasaray'da başkanlık seçimi göründü. Önceki seçimlerde adaylığını koyan Metin Öztürk ise, ufuktaki seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı. Peki, Metin Öztürk kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Metin Öztürk'ün net serveti...

Metin Öztürk kimdir? Galatasaray başkanlığına adaylığını açıkladı! Metin Öztürk'ün net serveti...
Metin Öztürk kimdir? Galatasaray başkanlığına adaylığını açıkladı! Metin Öztürk'ün net serveti...
GİRİŞ 27.03.2022 15:23 GÜNCELLEME 27.03.2022 15:23

METİN ÖZTÜRK KİMDİR? Galatasaray'da Başkan Burak Elmas yönetimi yıllık olağan genel kurul toplantısında ibra edilmedi. İdari yönetim anlamında ibra edilmeyen Başkan Elmas, önümüzdeki günlerde Başkanlık seçimi açıklamasında bulunacak. Galatasaray tüzüğüne göre idari açıdan ibra edilmeyen yönetimler tekrar aday olamıyor. Bu sebeple yeni isimler adaylıklarını açıkladı. Başkanlık için adaylığını açıklayan ilk isim de Metin Öztürk oldu. Öztürk, önceki seçimlerde de aday olmuş ve seçimleri 893 oyla tamamlamıştı. Peki, Metin Öztürk kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Metin Öztürk'ün net serveti...

METİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Metin Öztürk, 1961 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 61 yaşındadır. Babası, 30 yıl süreyle Galatasaray Adası'nın müdürlüğünü yapmış Süleyman Öztürk; amcası da Türkiye Kürek Federasyonu eski başkanı Çetin Öztürk'tür. 2015 yılında 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin başkanlığını yürütmüştür. 

Metin Öztürk kimdir

Evli ve 3 çocuk babası olan Öztürk'ün 2 kızı, 1 oğlu vardır. 2 kızı, Galatasaray'ın lisanslı binicisidir. Oğlu ise Galatasaray Yelkencilik Şubesi'nin lisanslı sporcusudur. 1984 yılında Marmara Üniversitesi İşletme ve Yönetim bölümünden mezun olan Öztürk, kariyerine gazeteci olarak başlamıştır. Çeşitli kurumlarda gazetecilik yaptıktan sonra Türkiye'nin yerli asistans hizmeti veren firması AssistLine'ı kurmuştur. 1985 yılında Sarıyer'de kurulan firma, 36 yıldır faaliyetlerine devam ediyor.

Metin Öztürk'ün reklamcılık, dergi; dijital platform, reklam ve pazarlama alanlarında yatırımları bulunuyor. 45 yıldır Galatasaray Kongre Üyesi olan Öztürk, kulübün çeşitli birimlerinde görev almıştır. 

Son olarak, Başkan Burak Elmas'ın ibra edilmemesiyle birlikte ibre tekrar aday olması muhtemel isimlere dönmüştü. Bir süredir, Elmas yönetimini "idarecilik" anlamında eleştiren Metin Öztürk, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Metin Öztürk net serveti

Metin Öztürk'ün Net Serveti

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'ün net servetine ilişkin bilgi bulunamamaktadır. AssistLine firmasında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Öztürk, 36 yıldır aynı firmada kariyerine devam ediyor.