Gökdeniz Bayrakdar kimdir?

20 Ağustos Cumartesi günü oynanan Antalyaspor Trabzonspor maçına damga vuran Gökdeniz Bayrakdar kimdir ve kaç yaşındadır? Fredy'nin yerine oyuna sonradan giren genç futbolcu, attığı 2 golle bir anda berabere giden maçı takımının lehine çevirdi ve Antalyaspor sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı. İşte, Gökdeniz Bayrakdar'ın kariyeri ve istatistikleri!

Gökdeniz Bayrakdar kimdir?
Gökdeniz Bayrakdar kimdir?
GİRİŞ 18.09.2022 22:08 GÜNCELLEME 18.09.2022 22:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'da yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Gökdeniz Bayrakdar, Süper Lig'in 3'üncü haftasındaki Trabzonspor maçındaki performansıyla adeta parmak ısırttı. Fredy'nin yerine oyuna giren genç hücumcu, attığı 2 golle takımının 3 puan kazanmasında aslan payına sahip oldu. Peki, Antalyaspor'un Kocaelispor'dan keşfedip kadrosuna kattığı Gökdeniz Bayrakdar kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, sağ kanat rolünde oynayabilen futbolcunun kariyeri ve istatistikleri!

GÖKDENİZ BAYRAKDAR'IN BİYOGRAFİSİ

Gökdeniz Bayrakdar, 23 Kasım 2001'de Kocaeli'de dünyaya geldi. Ağustos 2022 itibariyle 21 yaşındadır. Aslen Trabzonludur. Orjini sağ kanat olan Gökdeniz, sol kanat ve forvette de oynayabiliyor. 1,81 metre uzunluğundaki futbolcunun Antalyaspor'daki kontratı 2025'e kadar devam ediyor. Güncel değeri ise 2,5 milyon Euro civarında.

KARİYERİ VE İSTATİSTİKLERİ

Babasının aracı olmasıyla küçük yaşta yeşil çime ayak basan Gökdeniz Bayrakdar, Kocaeli'de futbola dair temel bilgilerini edindi.

Gökdeniz Bayrakdar

Kocaeli Yenişehirspor ve Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor deneyimlerinin ardından profesyonel dünyaya adım atacağı Kocaelispor'a transfer oldu.

2016'da geldiği Yeşil-Siyahlı ekipte bir yıl sonra A Takım'a çıkarılan Gökdeniz, 3. Lig'deki etkileyici performansıyla Süper Lig ekiplerinin radarına takıldı.

İlk sezonunda 3 gole, ikinci sezonunda 10 gole ve üçüncü yılında 16 gole katkı sağladı. Antalyaspor da o dönem Kocaelispor'a 115 bin Euro ödeme yaparak oyuncunun bonservisini satın aldı.

2020'de Antalyaspor saflarına katılan Gökdeniz Bayrakdar, Süper Lig'deki ilk sezonunda 8 gole katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekti. Bir önceki sezon da sakatlıklara karşın 9 gole adını yazdırdı.

Bu yıl ikinci kez forma şansı bulan genç hücum oyuncusu, Trabzonspor karşısında 2 gol birden atarak takımının galibiyetinde önemli rol üstlendi. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 4
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene Trabzonspor transfer olur
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar kaç maç kazandırdı Antalya'ya?
    Cevapla
  • Findikci 1 yıl önce Şikayet Et
    Defansin malligindan oldu bilindik is kazasi hem yildiz takmayin yavas
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla Gökdeniz i isterin sevin ister sevmeyin ama adam iyi futbolcu. İleride adından daha çok söz ettirecek. Yok defansın mallığından oldu, yok kaza oldu, yok şansa attı falan geçin bu avuntuları. Bize de gol attı biz bişey dedik mi? Centilmen olup kaliteli oyuncu olduğunu kabul edin. Sonuçta bizim futbolcumuz. İnşallah milli takımda da uzun yıllar görürüz.
    Cevapla