Bilişim dünyası meraklılarını bekliyor

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü Bilişim Teknolojileri Zirvesi, 5-6 Aralık tarihinde bilişim firmaları ve meraklılarını bir araya getirecek.

Bilişim dünyası meraklılarını bekliyor
Bilişim dünyası meraklılarını bekliyor
GİRİŞ 15.10.2014 17:44 GÜNCELLEME 15.10.2014 17:44

Dijital Pazarlama, mobil dünya, e-ticaret ve sosyal medya konularında sektördeki gelişmelerin ve geleceğin konuşulduğu zirve, Paneller ve Seminerler, Workshoplar, Bilişim Teknolojileri Fuarı (BT Alanı), İnteraktif Bölüm (Speed Networking, Coffee Time) ve Sosyal Medya Ödül Töreni olarak beş bölümden oluşacak. Zirve, farklı üniversitelerden öğrenci topluluklarının işbirliği yapması açısından da büyük önem taşıyor.    

İTÜ ÖĞRENCİLERİNDEN “EN SOSYAL”LERE ÖDÜL

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencileri, Bilişim Teknolojileri Zirvesi ile hem bilişim firmaları ve meraklılarını buluşturacak hem de sosyal medyanın “En”lerini seçecek.

KAPANIŞ SÜRPRİZİ: SOSYAL MEDYA ÖDÜLLERİ

Zirvenin kapanış töreninde ise Turkcell SuperOnline Sosyal Medya Ödülleri verilecek. Sosyal medyayı en iyi kullanan isimler ve en etkin sosyal medya kampanyalarının ödüllendirileceği tören için her kategoride 5 aday, sosyal medya ajansları ve kullanıcılarının yaptığı aday önerilerinin sosyal medya uzmanlarının değerlendirmesi sonucu belirlendi. Adaylar, sosyalmedyaodulleri.com adresinden açıklandı ve 16 Kasım’a kadar sürecek oylama başladı.

Ödüller, her yıl olduğu gibi bu yıl da bireysel ve kurumsal olmak üzere 2 ana kategoride verilecek. Bireysel kategoride verilecek ödüller, Eğitim, İş Dünyası, Politikacı, Medya, Müzik, Mizah, Oyuncu, Sporcu, Yazar ve Blog’dan oluşuyor. Kurumsal kategoride verilecek ödüllerde ise, Sanat, Sivil Toplum, TV Kanalı, Radyo Kanalı, Haber Sitesi, Sektörel Haber Sitesi, Spor Sitesi, Spor Kulübü, Marka, Web Girişimi, Sosyal Medya Kampanyası, Mikrosite, Viral Reklam, Sosyal Medya Uygulaması, Mobil Oyun ve Mobil Uygulama yer alıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arkasına parkeden sürücüye sinirlenen sürücü öyle şeyler yaptı ki görenler şaşırdı kaldı
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?