En İyi Helal Tatil Web Sitesi ödülünü aldı

Son dönemlerde sıkça rastladığımız halal ürünlerin portalı et’ten kozmetiğe parfüm sektöründen giyime uzanıyor.

En İyi Helal Tatil Web Sitesi ödülünü aldı
En İyi Helal Tatil Web Sitesi ödülünü aldı
GİRİŞ 05.02.2016 09:22 GÜNCELLEME 05.02.2016 09:22

Bunun yanında birçok kişi henüz Helal Turizm den haberdar değilken birçokları için vazgeçilmez aile tatil adresi, şehir konaklama hoteli tercihi olmaya devam ediyor.

Bununla sadece Müslümanlar değil aynı zamanda ailesi ile huzurlu, sınırların ötesinde bir tatil tecrübesi yaşamak isteyenlerinde adresi HalalBooking.com. Altı yıl içinde sağlam, kaliteli bir yer edinen Halalbooking.com dünyada bir numara Online Helal Tatil arama ve rezervasyon platformu olarak tanımlanıyor ve Ekim ayında Abu Dabi’de prestijli ‘Dünya Helal Tatil Ödülleri 2015’ programında ‘Dünyanın En İyi Helal Seyahat Web Sitesi 2015’ ödülünü aldı.

Helal tatil tercih eden ılımlı-modern Müslüman profesyonellerin çoğunluğu aile merkezli tesislere sahip “ahlak anlayışıyla” modern ve özgün bir tatil istemekteler. Bu özellikle tatil arama kolaylığı sunan HalalBooking.com’un plaj tatil köyleri kategorisinde etkili.

Müşterilerin şehir otelleri, termal oteller ve özel havuzlu villalar kategorilerinden seçme imkânları mevcut. Özel helal filtreler sayesinde istediğiniz özelliklerdeki oteli kolayca seçebiliyorsunuz.

Helal yiyecekler alkolsüz içecekler bayan-erkek ayrı yüzme havuzları bayan-erkekler için sahil ve spa tesislerinin yansıra çocuklar için düzenlenmiş özel eğlence programları helal sahil tatil köylerinde muhafazakâr tatil yapanlara sunulanlardan sadece bazıları.

Türkiye’nin ‘Helal deniz otelleri’ özellikle İngiltere ve Avrupa’dan gelen turistlerin gözdesi olmaya devam ederken İstanbul şehri kendi başına turizmin lider adresi olmuştur. Ayrıca zengin Hristiyan mirası ile ve bozulmamış asırlık İslam tarihi ile de helal-bilinçli gezginler için önemli değişmeyen bir merkez.

HalalBooking.com Pazarlama Müdürü, Ufuk Seçgin, verdiği röportajda ‘Alternatif Tatil turizmi Türkiye de olduğu kadar dünya genelinde de yılda %6 oranında hızla büyümeye devam etmekte ve 2020’de bu pazarın dünya çapında 230 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Bu genel dünya turizm endüstrisinden daha hızlı bir büyüme oranı oluşturmaktadır. Şirket olarak 73 ülkeden binlerce helal-bilinçli müşterilerimize hayallerindeki helal tatili en kolay şekilde online yoluyla gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Türkiye ve özellikle Antalya bölgesi bizim en önemli destinasyonumuz olmaya devam ederken, aynı zamanda portföyemizi dünya genelinde farklı noktalarda Abu Dabi, Kuveyt, Malezya ve Endonezya gibi yeni helal tatil köyleri ve otelleriyle hızla genişletmeye devam ediyoruz. Bu yıl kış mevsiminin en son trendi ise helal Termal Otellerimiz. 

Londra’dan Masood Bey ve Shenaz Hanım, arkadaşları aracılığı ile Türkiye’deki alternatif tatil otelleri öğrenenlerden. Shenaz Hanım “Alkolün servis edildiği mekânlarda kendimizi huzurlu hissetmiyoruz. Huzur’un hâkim olduğu ortamlar daha rahatlatıcı. Hava’nın çok sıcak olmaması oldukça ideal. Bayanlara özel havuzda herhangi bir mahrem görmeksizin rahatlıkla yüzmenin, sahil ve tatilin keyfini çıkarabiliyorum”, diyerek belirtti.

Tecrübelerini paylaşan Shenaz Hanım “Daha önceden herhangi bir helal tatil köyünde tatil yapmamıştım ve ne ile karşılaşacağımı bilmiyordum. Türkiye’nin güney Akdeniz sahili boyunca Antalya bölgesinde yer alan Wome Deluxe ve Selge Beach otellerini seçmiştik. Her iki tatil köyü de misafirlerine su topu, aerobik, plaj voleybolu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, spa ve spor salonu gibi spor ve eğlence faaliyetleri sunuyor.” 
“Bu tatil konseptini kendim yaşayabilmek için ilk ‘helal tatil’imi bilinçli helal seyahatler için tasarlanmış olan arama ve rezervasyon sitesi HalalBooking.com’dan yapmıştık. Daha önce bu otellerin varlığından haberimiz yoktu” diyen Masood bey, 2016’da böyle bir tatile anne ve babalarını da getireceklerini ekleyerek “bu ailem için ideal bir tatildi”, dedi. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi