Selfie canavarı tanıtıldı!

Panasonic’in piyasaya sürmeyi planladığı yeni fotoğraf makinesi, Selfie özelliği ile dikkat çekiyor.

Selfie canavarı tanıtıldı!
Selfie canavarı tanıtıldı!
GİRİŞ 16.02.2016 15:43 GÜNCELLEME 16.02.2016 15:43

Panasonic’in yeni makinesi Lumix DMC-GF8, selfie çekme özelliğini odağına alarak, piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

The Next Web’in teknik özelliklerine yer verdiği 16 Megapiksel kompakt fotoğraf makinesi, değiştirilebilir lenslere ve 180 derece döndürülebilen 1.3 inçlik dokunmatik ekrana sahip.

 

Sahip olduğu güçlü lensler yardımıyla akıllı telefonların ön kamerasından çok daha net bir görüntü performansı hedefini taşıyan Panasonic’in yeni makinesi zarif tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Selfie çekimi sırasında bulanık görüntü oluşumu sorununa, kullanıcılara odaklanma özelliği ile çözüm bulan makine, barındırdığı modlar ile en iyi poz ayarlamasını yapıyor.

Ayrıca selfie çekimini manuel olarak gerçekleştirmenizin yanı sıra cihazdaki obtüratör düğmeleri ile de bu işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Stereo ses kaydı, 1080p çözünürlükte video kaydı yapabilen GF8, çekilen videolara sinematik stil, hareketli animasyonlar eklemek için ek modlar barındırıyor.

Wi-Fi özelliğini bulunduran, kahverengi, gri, pembe ve turuncu renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek ürünün, satış fiyatı ve satışa sunuluş tarihi henüz firma tarafından açıklanmadı.

(shiftdelete)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Koca Yusuf, Gabar’da sondaja başladı
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti