İnternet kafeler kripto para madenine dönüştü

Kovid-19 salgınıyla kapanan internet kafeler kripto para madenciliğine yönelmeye başladı. Sayısız internet kafenin bu sektöre giriş yapması ekran kartı krizini tetikleyeceğe benziyor.

İnternet kafeler kripto para madenine dönüştü
İnternet kafeler kripto para madenine dönüştü
GİRİŞ 16.02.2021 15:37 GÜNCELLEME 16.02.2021 15:37
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Bir dönem dolu dolu her türlü oyun heyecanının yaşandığı internet kafeler salgının yayılmaması adına kapatıldı ve sessizliğe büründü.

Kripto para madenciliğine başladılar

Önemli yatırımlar yaparak internet kafe açan işletmeciler haliyle büyük sıkıntıya girmiş durumda. Bununla birlikte tam bir sistemin olması kripto para madenciliği fırsatını yaratıyor. Vietnam’da Star Computer adlı internet kafe elindeki sistemleri kripto para madenciliğine dönüştürmüş ve oldukça iyi gelirler elde etmeye başlamış.

Kripto dönüşüme katılma çağrısı

Asıl olarak bilgisayar sistemleri satıcısı olan internet kafe sahibi ayrıca önemli miktarda RTX 3080 ekran kartını da stoğa almış. Satıcı diğer kafe sahiplerine de çağrı yaparak kripto dönüşüme katılmalarını istiyor ve ücretsiz olarak yardım edecek.

Dünyada sayısız internet kafe var ve kripto paraların patlama yaptığı bu dönemde madenciliğe girişmek iyi bir fırsat olabilir. Böylece kapalı kalsa dahi dükkan içerisinde sürekli bir gelir elde etme sistemi çalışıyor olacak.

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR 32
  • Sinn 3 yıl önce Şikayet Et
    Olumsuz yorum yapanlar boş yapıyorsunuz hiç birsey bilmiyorsunuz ayrıca caiz değil digenler yanlış konuşuyorlar dolar neyse altın neyse bitcoinde odur yarın birgün devlet bunu tanıyacak 80 milyar dolar para dönüyor kriptoda
    Cevapla
  • Kürşat 3 yıl önce Şikayet Et
    Vallah ben maden denince ya altın ya gümüş ya da elmas derim! Elimle tutamadığım fıskoin ne değeri olacak! Balonu şişirecekler insanların cebine göz diktiler! Yakında havası kaçınca elde avuçta hava kalır!
    Cevapla
  • Emir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitcoin de bir kripto paradır, 1 bitcoin 362 bin 276 ₺ dir. Ayrıca geleceğin parası kripto paradır...
    Cevapla
  • The Little Giant 3 yıl önce Şikayet Et
    İran'da camilerin altına kurmuşlardı elektrik bedava diye
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar için sıkıntılı caiz değil. Ayrıca elektrik faturası kabarık gelir .
    Cevapla
  • neco 3 yıl önce Şikayet Et
    BIRAKIN BOŞ BELEŞ İŞLERİ YAV. BİTCOİN MADENCİLİĞİYMİŞ. ne madeni yarın şifreni unutsan kimle muhatap olacaksın. boşa para yatırmayın. Yatırım yaptığınız şey elinizde yada arkasında garantisi olan bankalarda dursun. ite çakala para kaptırmayın.
    Cevapla
  • Seco 3 yıl önce Şikayet Et
    Şifreyi unutacaksak ya da eşe çocuğa söyleyemeyecek kadar akılsızsak yatırmayalım zaten. Millet bundan geçim bile sağlıyor sen fasa fiso ediyorsun.
    Cevapla
  • Onur KAHRAMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne kadar saçma sapan bir insansın ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler