Oppo'dan yeni nesil ekran altı kamera teknolojisi

Oppo, çentik ve delikli ekran gibi tasarımları geride bırakarak gerçek tam ekran deneyimi yaşatacak ekran altı kamera teknolojisini tanıttı.

Oppo'dan yeni nesil ekran altı kamera teknolojisi
Oppo'dan yeni nesil ekran altı kamera teknolojisi
GİRİŞ 04.08.2021 13:20 GÜNCELLEME 04.08.2021 13:20

Günümüz akıllı telefonlarında ön kamera için çentik veya delikli ekran gibi tasarımlar Oppo’nun yeni teknolojisiyle tarih olacak. Oppo, gerçek tam ekran deneyimi sunacak olan ekran altı kamera teknolojisini tanıttı.

Kullandığı OLED ekran panelinde daha küçük pikseller kullanmayı tercih eden Oppo, 00 ppi piksel yoğunluğuna ulaşmayı başardı.

Oppo'dan yüksek performans için yeni özellikOppo'dan yüksek performans için yeni özellik

Türkiye’de üretilen en iyi F/P telefonu: Yerli üretim Oppo Reno 5 Lite incelemesi!Türkiye’de üretilen en iyi F/P telefonu: Yerli üretim Oppo Reno 5 Lite incelemesi!

Oppo Reno 6 4G resmen tanıtıldı! Oppo Reno 6 4G fiyatı ve özellikleriOppo Reno 6 4G resmen tanıtıldı! Oppo Reno 6 4G fiyatı ve özellikleri

Bu sayede de kullanıcılara eksiksiz bir deneyim sunan Oppo, böylelikle çentiksiz ve deliksiz yeni bir telefonun sinyallerini verdi.

Oppo'nun ekran altı kamera teknolojisiyle çekilen özçekim.

ÖN KAMERA ETKİLENMEYECEK

Birçok akıllı telefon kullanıcısının merak ettiği o soruya gelelim. Ekranın altında bulunan kameranın performansı nasıl olacak? Kamera ekranın altında olacağı için yeteri kadar ışık alamayacak. Ancak Oppo, aylardır bu sorunu çözmek için çalışmalar yapıyor.

Ekran altında bulunan kameraya yeteri kadar ışık gelebilmesi için bazı ince ayarlar yapan şirket, piksel boyutunu küçülterek bu sorunu giderdiğini söylüyor.

Çinli şirket, ekran altı kameraya sahip telefonuyla çektiği aşağıdaki fotoğrafı yayınlayarak, kameranın oldukça iyi bir performans sunduğunu belirtiyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor