Xiaomi Mi Mix 5 hakkında ilk sızıntı: 8 dakikada tam şarj

Xiaomi’nin geçtiğimiz ay tanıttığı Mi Mix 4 henüz yeni satışa sunulmuşken serinin yeni üyesi Mi Mix 5 için bazı bilgiler ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Mix 5 hakkında ilk sızıntı: 8 dakikada tam şarj
Xiaomi Mi Mix 5 hakkında ilk sızıntı: 8 dakikada tam şarj
GİRİŞ 09.09.2021 13:30 GÜNCELLEME 09.09.2021 13:30

Xiaomi, yeni üst segment akıllı telefonu Mi Mix 4'ü geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Sahip olduğu ekran altına gömülü kamerası ile dikkat çeken ve uzun bir süredir beklenen telefon, oldukça yoğun ilgi görmüştü.

Çinli şirket, Mi Mix 5 modeli için şimdiden çalışmalara başladı ve telefonla ilgili ilk iddialar ortaya çıktı.

Apple zirveyi Xiaomi'ye kaptırdıApple zirveyi Xiaomi'ye kaptırdı

Xiaomi Mi 11T serisi hakkında önemli gelişmeXiaomi Mi 11T serisi hakkında önemli gelişme

XIAOMI MI MIX 5 NELER SUNACAK

Çin merkezli güvenilir haber kaynaklarının bildirdiğine göre Xiaomi Mi Mix 5, 2K çözünürlüklü gelişmiş bir ekrana sahip olacak.

Ayrıca telefon, Mi Mix 4 modeline benzer ekran altı kamera teknolojisini kullanacak. Ancak tanıtım tarihine kadar, Çinli şirketin bu teknolojisini daha da geliştirmesi bekleniyor.

Bunun yanı sıra kaynaklar, bir sonraki amiral gemisi Xiaomi MIX 5'e 200W hızlı şarj teknolojisinin de entegre edileceğini ifade ediyor.

8 DAKİKADA TAM ŞARJ

200 watt hızlı şarj teknolojisi, 4.000 mAh bataryaya sahip bir akıllı telefonu yalnızca 8 dakikada tamamen şarj edebiliyor.

200W HyperCharge teknolojisi her ne kadar etkileyici olsa da büyük bir maliyetle geliyor. Yapılan araştırmalar, bu teknolojinin pil ömrünü yüzde 20 oranında daha hızlı azaltacağını gösteriyor.

Bu nedenle Xiaomi'nin, bu sorunları ortadan kaldırmak için biraz daha zamana ihtiyacı var.

Xiaomi'nin şu anki amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi Mi 11, 115W şarj desteği ile satılıyor. Ayrıca geçen yıl piyasaya sürülen Mi 10 Extreme Commemorative Edition, 180W şarjı destekliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!