Samsung Galaxy S22 Ultra’nın en net fotoğrafı sızdırıldı

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S22 Ultra için geri sayım devam ederken yeni fotoğraflar internette paylaşıldı.

Samsung Galaxy S22 Ultra’nın en net fotoğrafı sızdırıldı
Samsung Galaxy S22 Ultra’nın en net fotoğrafı sızdırıldı
GİRİŞ 31.12.2021 09:42 GÜNCELLEME 31.12.2021 09:42

Şubat ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S22 Ultra modeliyle ilgili ardı arkası kesilmeyen sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile geçtiğimiz günlerde, en son Galaxy S10 Plus modelinde gördüğümüz 1 TB depolama seçeneğinin yeni amiral gemisiyle beraber geri geleceğini söylemişti.

Evleaks yani Evan Blass, Samsung Galaxy S22 Ultra’nın basın görsellerini paylaştı. Akıllı telefonun şu ana kadarki en net halini görmemizi sağlayan bu paylaşım, daha önceki sızıntılarda iddia edilen “S Pen” söylentilerini de bir kez daha doğruladı.

GALAXY S22 ULTRA TASARIMI NOTE İLE BENZERLİK GÖSTERİYOR

Akıllı telefon, Ağustos 2020’de tanıtılan Galaxy Note 20 Ultra modeline (arka kamera kurulumu hariç) görünüm bakımından bir hayli benziyor. Cihazın yanında, gövdesi siyah, tuşu ise telefonla aynı renkte gelen S Pen kalemi de yer alıyor. Ayrıca her ne kadar fotoğrafta gözükmese de, Galaxy S22 Ultra’nın dahili S Pen yuvası barındıracağı da iddialar arasında.

Cihaz, önceki nesil Galaxy S serisi akıllı telefonlara göre daha keskin köşelere sahip. Ayrıca ekranı da yanlara doğru hafif kavisli. Ön tarafında 40 Megapiksel olduğu tahmin edilen özçekim kamerasının yerleştirildiği delikli çentik bizleri karşılıyorken; arka tarafta ise 108 Megapiksel birincil kamera, 12 Megapiksel ultra geniş kamera ve iki adet 10 Megapiksel telefoto kamera olması bekleniyor.

İŞLEMCİ TARAFINDA YİNE 2 SEÇENEK OLACAK

Samsung Galaxy S22 Ultra, ABD pazarında Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ile satışa sunulacak. Türkiye dahil Avrupa ve diğer ülkelerde ise Samsung’un 11 Ocak’ta tanıtacağı AMD GPU’lu Exynos 2200 işlemcili versiyonu tüketicilerin karşısına çıkacak.

Android 12 tabanlı One UI 4 arayüzüyle kutudan çıkacak telefonun diğer özellikleri arasında; stereo hoparlör, IP68 su geçirmezlik sertifikası, ultrasonik parmak izi sensörü, kablosuz şarj, UWB, 5G, 5.000 mAh ve 45W hızlı şarj yer alıyor. Ayrıca Galaxy S22 Ultra’nın yanında seride Galaxy S22 ve S22+ olmak üzere iki farklı model daha bulunacak.

 

 

 

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar