Netflix iddiaları doğruladı: Reklam içeren yeni bir abonelik paketi geliyor

Netflix'in CEO'su Ted Sarandos tarafından yapılan açıklamayla Netflix'te yakında reklam içeren bir paketin yer alacağı iddiaları doğrulandı.

Netflix iddiaları doğruladı: Reklam içeren yeni bir abonelik paketi geliyor
Netflix iddiaları doğruladı: Reklam içeren yeni bir abonelik paketi geliyor
GİRİŞ 24.06.2022 18:01 GÜNCELLEME 24.06.2022 18:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uzun bir süredir Netflix'in reklam destekli hizmet sunma planlarının olduğu iddia ediliyordu. Bu iddia Netflix'in bir numaralı yöneticisi Ted Sarandos tarafından doğrulandı.

Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali'nde bu iddiaları doğrulayan CEO, bu paketin bugün bildiğimiz anlamdaki reklamlar gibi olmayacağını söyledi. Bu paketin 'reklamı umursamayanlar'a özel olduğunu belirtti.

NETFLİX, REKLAMLAR İÇİN GOOGLE VE NBC'DEN YARDIM ALACAK

Wall Street Journal, geçtiğimiz günlerde Google ve NBCUniversal şirketlerinin Netflix'in reklam içeren paketi oluşturmasına yardımcı olacağını açıklamıştı. İki dev şirket Netflix'in bu paketi için en büyük yatırımcı konumundalar.  Her iki şirket Netflix'e reklam veren ilk şirketler arasında yer alabilir.

Netflix, on yıl içinde ilk kez çok sayıda abone kaybetti. Hisseleri düşen şirket daha fazla abone kaybetmemek adına daha ucuz paketler üzerinde çalışıyor. Reklam destekli bir abonelik seçeneği, Netflix'in normal fiyatlandırmasından dolayı platformu terk eden müşterilerin geri dönmesine yardımcı olabilir. 

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Netflix e para vereceginize internetten filmi bedavaya indirebilecegiz bir dunya site var. Yada anlik ucretsiz izlenebilecek. Netflix te dilm sayisi 2000 le sinirli hem. Coguda eski film. Para verip izlemeye degecek bi kanal degil.
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    sanki kalitesi seyleri var bir de para istiyorlar reklam olsa bile zor artik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı