WhatsApp'ta çevrim içi durum gizleme özelliği ilk olarak iPhone'a gelecek

WhatsApp yakında kullanıcıların çevrim içi güncellemelerini gizleyebileceği bir seçeneği tüm kullanıcılara sunmaya hazırlıyor. Ancak ilk aşamada bu güncellemeyi iPhone'lar alacak.

WhatsApp'ta çevrim içi durum gizleme özelliği ilk olarak iPhone'a gelecek
WhatsApp'ta çevrim içi durum gizleme özelliği ilk olarak iPhone'a gelecek
GİRİŞ 03.07.2022 16:01 GÜNCELLEME 03.07.2022 16:01

Kullanıcıların uzun süredir talep ettiği çevrimiçi durumunu herkesten gizleme seçeneği yakında WhatsApp'a geliyor. Bu gelişmiş gizlilik seçeneği yakında tüm kullanıcılara sunulacak.

Son görülme gizlilik ayarlarında bulunan 'Herkes', 'Kişilerim', 'Şunlar hariç kişilerim' ve 'Hiç kimse' seçenekleri yakında çevrim içi durum bilgisi için de gelecek. Bu sayede çevrim içi durum bilgisi tüm kullanıcılardan ya da belirlediğiniz WhatsApp kullanıcılarından gizlenebilecek. Ancak yeni gizlilik seçeneği Son Görülme ve Çevrim içi başlığı altında yer alacak. Bu da hem son görülme hem de çevrim içi durum bilgisinin aynı anda gizlenmesi gerektiği anlamına geliyor.

Gizlilik seçeneği ilk olarak iOS cihazlara sunulan betalarda görülmeye başlandı. Bu nedenle güncellemenin ilk aşamada iPhone kullanıcılarına sunulacağı tahmin ediliyor. 

WHATSAPP'A MESAJ DÜZENLEME ÖZELLİĞİ YAKINDA GELİYOR

Bu yeni gizlilik seçeneğinin yanında aynı zamanda WhatsApp'ta bir başka önemli güncelleme için de hazırlıklar sürüyor. Yeni güncellemede kullanıcılar artık iletilen mesajları düzenleyebilecek. Bu sayede kullanıcılar mesajı herkes için silmeye gerek kalmadan doğrudan mesajı düzenleyebilecek.

Son olarak WABetaInfo, WhatsApp'ın tıpkı Instagram'ın Direkt Mesajlar'ında olduğu gibi, herhangi bir emoji ile bir mesaja tepki verme özelliğinin kullanıcılara sunulmaya başlandığını açıkladı.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor