realme’nin başarı stratejsi : Kule Teknolojisi

Gelecek nesillerin ihtiyaçlarını karşılamak için ileriye dönük teknoloji sunma vizyonuyla dünyanın en hızlı büyüyen cep telefonu markası realme, “Spire" (Kule) stratejisi ile hızla yol almaya devam ediyor.

realme’nin başarı stratejsi : Kule Teknolojisi
realme’nin başarı stratejsi : Kule Teknolojisi
GİRİŞ 01.11.2023 11:57 GÜNCELLEME 01.11.2023 11:57

Beş yıl önce realme, dünya çapında milyonlarca genci, ileri teknolojilere ulaşabilirlik ile güçlendirmek vizyonuyla markayı kurdu. realme, son  beş yılda büyük bir başarı elde ederek şimdiye kadarki en hızlı büyüyen akıllı telefon markası oldu. 

Bu hedef beraberinde zorluklarıyla da geliyordu. realme, tüm bu dinamikler içinde hedefine odağını sürdürebilmek  için önemli olana odaklandı ve stratejini şöyle kurdu:

İleri teknolojilerle gençleri güçlendirin çünkü teknoloji herkes için erişilebilir hale getirildiğinde, şirket, sahip olabileceği gücü bilir diyerek realme, odağında daha iyi tasarımlar ve daha iyi teknolojilerle hayranların sevdiği, öne çıkan ürünler üretmeye devam ediyor.

Artık her sayı serisi ürünü, güçlü bir realme ürün kulesinin, tepesi olacak ve büyük bir ileri teknoloji ile öncülük edecek. Ürün deneyimini daha iyi hale getirmek için her ürün üstün tasarım, performans ve deneyimle de desteklenecek.

Bu üç temel unsur, kulenin sağlam zeminini oluşturacak ve teknolojiden tasarıma, performansa ve daha fazlasına kadar her şey daha iyi kullanıcı deneyimi için oluşturmaya devam edecek. 

REALME KÜRESEL İLERİ TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ (GLOBAL INSTITUTE OF LEAP-FORWARD TECHNOLOGY)

Ürün deneyimini daha da geliştirmek için realme, yeni Küresel İleri Teknoloji Enstitüsü'ne büyük yatırımlar yapıyor. Üstün yeteneklerle desteklenen realme, tüm şirketin yüzde 60'ını oluşturan mevcut Ar-Ge ekibine ek olarak 60'tan fazla önde gelen teknoloji uzmanından oluşan enstitüyü kurdu.

realme'nin teknoloji, ürün ve pazarlamada daha fazla hız ve kalite sunmasına olanak tanıyarak daha çevik ve uyarlanabilir gelişimleri,  ileri teknolojinin geleceğini yaratmak için şarj, fotoğrafçılık, ekran, oyun, yonga seti ve endüstriyel tasarımdan oluşan altı ana alana odaklanarak teknolojik gücü de oluşturmasını sağladı.

realme'nin “C” serisinin yanı sıra “Number” serisinin de başarısı, markanın 2022'de Orta Doğu ve Afrika'da olağanüstü iyi performans göstermesini sağladı. Ürünlerin Ar-Ge'sine daha büyük yatırımlar yapılmasının yanı sıra ürün kalitesine ve uzun vadeye odaklanılmasıyla realme, 2022'yi yıllık bazda yüzde 57 büyüme oranıyla olumlu bir notla tamamladı.

Bu yıla baktığımızda realme, Spire stratejisini sürdürmeye devam etti; yetenek tabanını ve teknolojik güçlü yönlerini geliştirmeye odaklanırken, ürün gruplarını   azaltarak ve temel ürün gruplarına odaklanarak verimliliği arttırdı. realme 11 Pro Serisi’nin piyasaya sürülmesiyle bugüne kadar realme'nin ürünlerini kullanıcıların hayatlarına fayda sağlayacak şekilde geliştirme stratejisinin etkili olduğu kanıtlandı. 

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!