X / Twitter çöktü mü? Kullanıcılar zaman akışına ulaşamıyor!

X, eski adıyla Twitter'da erişim problemi yaşandığı aktarıldı. Kullanıcılar gönderi paylaşabilse de zaman akışına ve diğer tweetlere ulaşmakta sorun yaşıyordu. Ancak son kontrollere göre sorunun çözüldüğü bilgisine ulaşıldı.

X / Twitter çöktü mü? Kullanıcılar zaman akışına ulaşamıyor!
X / Twitter çöktü mü? Kullanıcılar zaman akışına ulaşamıyor!
GİRİŞ 21.12.2023 09:45 GÜNCELLEME 21.12.2023 10:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Popüler sosyal medya platformu X'te 2023.00 arasında sorun yaşandığı görüldü. Kullanıcılar bölgesel ya da kullanıcı hesabı bazlı sorunlar neticesinde akışı yenileyememe gibi sorunlar ile karşılaştı. Downdetector raporlarına göre sorun küresel çapta görülüyor.

ZAMAN AKIŞINA ERİŞİLEMİYOR

X platformuna giriş yapan kullanıcılar boş bir sayfayla karşılaştı. Bazı durumlarda ise ana sayfalarında "Zaman akışına hoş geldin! Burası X'te neler olup bittiğini görebileceğin en iyi yer. Ne kadar fazla kişiyi ve ilgi alanını takip edersen zaman akışın o kadar iyi olur. Başlamana yardımcı olmak için sana birkaç öneride bulunacağız." ifadelerin yer aldığı bir bildirimle karşılaşıyordu.

Şirket, konuyla ilgili henüz bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI'NDAN X AÇIKLAMASI

Eski adıyla Twitter yeni adıyla X sosyal medya platformunda kullanıcılar gönderilerine ulaşılamıyordu. Ana sayfa girişlerinde ise problemler yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan açıklamasında "Twitter'ın bazı servislerinde global kaynaklı kesintiler yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir. Süreç Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimiz tarafından takip ediliyor." dedi.

DÜNYA GENELİNDE YAŞANAN SORUN GİDERİLDİ

X platformunda yaşanan kesintinin henüz kaynağı belli olmasa da sorunun dünya genelinde çözüldüğü görüldü. Kullanıcılar mobil ve web üzerinden platforma ulaşabildiklerini belirtti.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 3
  • 68 dadaş 1915 4 ay önce Şikayet Et
    Ooo
    Cevapla
  • zaman akısı 4 ay önce Şikayet Et
    bu da bir çeşit engel dir...
    Cevapla
  • Yıldırımhan 4 ay önce Şikayet Et
    yine neyin peşindeler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor