Elon Musk, gündem olan pasta borcunu ödedi!

Tesla, Elon Musk'ın işleri düzeltme sözü vermesinin ardından ödenmemiş bir fatura nedeniyle Kaliforniya'daki bir fırınla anlaşmazlığı çözdü.

GİRİŞ 27.02.2024 14:13 GÜNCELLEME 27.02.2024 15:03

Tesla'nın binlerce dolar değerindeki bir siparişi ödemediğini iddia eden Kaliforniyalı bir fırın, milyarder Elon Musk'ın olayın basında yer almasının ardından "işleri yoluna koyma" sözü vermesinin ardından ödenmemiş faturanın kapatıldığını söyledi.

Fırın sahibi Voahangy Rasetarinera, beş gün önce kafenin Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Musk'ın şirketi Tesla'nın Kaliforniya'nın merkezindeki San Jose'de bir fırın olan Giving Pies'a verdiği 4.000 mini turta siparişini iptal ettiğini söyledi.

ELON MUSK: YENİ DUYUYORUM, FIRINLA ARAMIZ DÜZELECEK

Pazartesi günü Guardian'a gönderdiği bir e-postada Rasetarinera bunu doğruladı: "Tesla az önce alamadığım 2 bin doları ödedi.

" Bu gelişme Musk'ın X, yani eski adıyla Twitter üzerinden hikayeye yanıt vermesinin ardından geldi: "Bunu yeni duyuyorum. Fırınla aramız düzelecek."

NELER OLMUŞTU?

KTVU'nun haberine göre olay, Rasetarinera'nın fırınının Sevgililer Günü'nde Tesla'dan son dakikada 2.000 turta siparişi almasının ardından meydana geldi. Rasetarinera, Tesla'nın siparişi iki katına çıkararak 4.000 turtaya çıkardığını ve nihayetinde ödeme yapmadan siparişi iptal ettiğini söyledi.

Rasetarinera Instagram paylaşımında, siparişi yerine getirmek için diğer Siyahi Tarih Ayı ikram taleplerini geri çevirmek, ek malzemeler satın almak ve personelini "zorlu bir üretim programı" için hazırlamak zorunda kaldığını ve bunun için kendisine herhangi bir ödeme yapılmadığını söyledi.

"Bana göre, Tesla'nın kurumsal kültürünün, benim gibi küçük işletme sahiplerinin geçim kaynaklarını göz ardı ederek, hesap verebilirlik yerine rahatlığa öncelik verdiği açıktı" dedi.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı