Musk, Facebook ve Instagram'da yaşanan erişim sorununu tiye aldı

Sosyal medya platformu X’in sahibi Elon Musk, Meta çatısı altındaki Facebook ve Instagram'da dünya genelinde yaşanan erişim sorununu tiye alarak, “Eğer bu yazıyı okuyorsanız, bunun nedeni sunucularımızın çalışıyor olmasıdır” dedi.

GİRİŞ 05.03.2024 20:41 GÜNCELLEME 06.03.2024 10:43
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Meta çatısı altındaki sosyal medya platformları Facebook ve Instagram'da dünya genelinde erişim sorunu yaşandı. Sosyal medya platformu X’in sahibi ABD’li milyarder Elon Musk, ise Facebook ve Instagram'da yaşanan erişim sorununu tiye alarak, “Eğer bu yazıyı okuyorsanız, bunun nedeni sunucularımızın çalışıyor olmasıdır” dedi.

META'DAN AÇIKLAMA

Musk, ayrıca, sosyal medya hesabından Facebook, Instagram ve Threads ile dalga geçtiği temsili bir fotoğrafı paylaşarak, Meta İletişim Direktörü Andy Stone’un X üzerinden “İnsanların hizmetlerimize erişimde sorun yaşadığının farkındayız. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşıma yer verdi.
 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 15
  • İzmitli 1 ay önce Şikayet Et
    Elon yahudi olup sanki diğerleri yeşil cami imamı arkadaşlar daha iyisini biz yapalım ondan sonra tartışırız
    Cevapla
  • BERA 1 ay önce Şikayet Et
    Herşey elinde
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Vatsap da bu adama mi ait,bi ara yerli üretimi kullanayım dedim,vatsapta ki gibi durum paylaşımı olmadığı ıçin ve yaygin olmayıp arkadaş ve tanıdıklarda olmadığı için kullanamadım
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ne olmuş Yahudi çocuğa gene.
    Cevapla
  • Kadir Efe 1 ay önce Şikayet Et
    Elhamdürillah öyle bir hesap acmamıştım ki kapatıp boykot edelim
    Cevapla
  • asım 1 ay önce Şikayet Et
    ''Elhamdulillah''
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!