Motorola modüler telefonla döndü

Lenovo geçtiğimiz yıl satın aldığı Motorola, Z Play modelini tanıtı.

Motorola modüler telefonla döndü
Motorola modüler telefonla döndü
GİRİŞ 06.09.2016 16:46 GÜNCELLEME 06.09.2016 16:46

IFA’da tanıtılan Moto Z Play, ince ve hafif tasarımı, sağlam alüminyüm kasası ve 50 saate varan batarya ömrüyle öne çıkıyor. TurboPower özelliği sayesinde de 15 dakikalık bir şarjla 9 saate varan kullanım vadediyor.

Moto Z Play’in 2.0 GHz octa-core işlemcisi, 5.5” inç 1080p HD Super AMOLED ekranı ve 3GB belleği bulunuyor.

Moto Z Play sahip olduğu 16 MP laser auto focus kamerasıyla gece ve gündüz keskin fotoğraflar konusunda iddialı.

Moto Mods: Hasselblad True Zoom

Daha önce Insta-Share Projektör, Incipio power pack gibi moto mod’lar sayesinde kullanıcıyı telefonunu ihtiyacı olan birçok farklı cihaza dönüştürebilme fırsatını sunan Lenovo, bu özelliklere IFA’da bir yenisini daha ekledi.

Lenovo’nun teknolojiseverlerle buluşturduğu son Moto Mod ise Hasselblad True Zoom. Dünyaca ünlü, görüntüleme sektörünün öncü markalarından Hasselblad ile yapılan işbirliğinden ortaya çıkan tasarımlı Hasselblad True Zoom, Moto Z telefonlarla birleştirildiğinde telefonun fotoğraf çekme özelliklerini en üst seviyeye taşıyor.

Hasselblad True Zoom, 10x Optik Zoom ve Xenon flash özelliği sayesinde her zaman, her yerde en mükemmel görüntüleri yakalamanızı sağlıyor. Bu cihaz, RAW format ile fotoğraflarınızı çekerken size daha fazla kontrol ve esneklik imkanı tanıyor.

Kullanıcılar, Hasselblad True Zoom ile klasik fotoğraf makinelerinde olduğu gibi deklanşör ve zoom ayarlarını fiziksel olarak uygulayabilme imkanına kavuşuyor. Bu cihazı satın alanlar fotoğrafları üst düzey edit edebilme özelliği sunan Hasselblad’in focus yazılımından da ücretsiz yararlanabiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!