Ilıcalı, TV8'in satışıyla ilgili son noktayı koydu

Acun Ilıcalı ile TV8'in sahibi Mehmet Nazif Günal arasındaki satış süreci sona erdi. Böylece TV8'in yeni sahibi Acun Ilıcalı oldu.

Ilıcalı, TV8'in satışıyla ilgili son noktayı koydu
Ilıcalı, TV8'in satışıyla ilgili son noktayı koydu
GİRİŞ 13.11.2013 12:03 GÜNCELLEME 13.11.2013 15:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İkili arasında bir süredir devam eden görüşmelere Ilıcalı az önce noktayı koydu ve Twitter hesabından "TV8 konusunda Sayın Mehmet Nazif Günal ile anlaştık. Satın alma süreci başladı" diye bir açıklama yaptı.

Günal'ın kanalın içini boşaltarak ve tüm personelin tazminatlarını ödeyerek Ilıcalı'ya teslim edeceği öğrenildi.

Acun Ilıcalı, şu an Star TV'ye O Ses Türkiye, Survivor ve Yetenek Sizsiniz programlarını hazırlıyor. Geçtiğimiz yıl gelir vergisi rekortmenleri listesinde ilk 100'e giren ünlüler arasında da yer alan Ilıcalı, listede 4 milyon 604 bin TL vergi tahakkuku ile 31. sırada yer almıştı.

YORUMLAR 7
  • Harunca 10 yıl önce Şikayet Et
    Tahakkuk eden vergi DÖRT MİLYON mu?. Yakınlarınızda büyük market, katlı mağaza falan varsa, kasanın yanında vergi levhası asmışlarsa, görebilirseniz vergi tutarına bi bakın. Acun neden sıralamaya girmiş anlarsınız. Adam onlarca şubesi, yüzlerce belki binlerce çalışanı olan şirketlerden çok vergi veriyor.
    Cevapla
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın zenginliği kendinden değil ona o tişörtü verenlerden.... Adam vergi vermemek için bir sürü okul bağışı yaptı.yetmedi.şimdi tv alarak gelirleri başka türlü eritiyor.Bunun yaptıklarını izleyenlere yazık diyorum.
    Cevapla
  • daussıla 10 yıl önce Şikayet Et
    bol bol mason işaretlerini görürsünüz artık.. illuminati işaretleri dolar gizliden heryer.
    Cevapla
  • isa yılmaztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    ŞU VERGİ REKORTMENLERİ LİSTESİNİ DE Bİ TÜRLÜ ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM. koskoca t.c. de milyonlarca adı sanı duyulmus küresel holdingler varken nasıl olurda bi acun ilk yüzde, 31. sırada yer alır bi cem yılmaz dev şirketleri geride bırakır anlamak çok güç. maliye bu durum karşısında hiç mi bu şirketleri incelemeye almaz bu ne durum diye. yoksa gücümü yetmez akıl sır alacak iş değil acunu tebrik etmek lazım
    Cevapla
  • Halit Cüce 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir taşla on kuş. Tek bir kanalı silerek işi kökten çözeceğiz. Sonunda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!
Sadece ‘bakan yardımcılığı’ istemekle yetinmemiş... Özel’den Erdoğan’a 3 teklif