Melih'in intikam planları tutacak mı?

İlgiyle takip edilen Elif’te Arzu’nun kumpasları karşısında harekete geçen Melih’in intikam planları heyecan dolu dakikalara sahne olacak.

Melih'in intikam planları tutacak mı?
Melih'in intikam planları tutacak mı?
GİRİŞ 11.12.2014 15:59 GÜNCELLEME 11.12.2014 16:21

Sevilen dizi Elif’te Arzu’nun kumpasları karşısında harekete geçen Melih’in intikam planları heyecan dolu dakikalara sahne olacak. Kanal 7 film kuşağında ise ilk olarak Sosyete Şaban ile kahkaha tufanı yaşanacak. Hemen ardından yayınlanacak Tsunami ise gerilimi tırmandıracak.

Elif – 18:50

Zeynep’in hayatı, Veysel’in pis oyunları yüzünden farklı bir yöne doğru savrulur. Melih, Arzu’nun kumpaslarına boyun eğmeyip, onu şaşırtacak şekilde karşısına çıkmayı planlar. Melih’in bu planı Arzuyu harekete geçirir. Melih’in Emiroğlu ailesini ziyarete gelme sebebi herkesi meraklandırır. Melih, intikam planları yapmaktadır.

Sosyete Şaban – 20:00

Zengin bir köy ağası olan Şaban beşik kertmesi olan genç, güzel ve eğitimli Peri'yle evlenmeyi ister fakat bir türlü kendini beğendiremez. Genç kız Amerika'da eğitim gördükten sonra yurda döner ve babasının sıkıntılı günlerini atlatabilmesi için zorlada olsa Şaban'ı küçümsemesine rağmen onunla evlenmek zorunda kalır. Şaban Ağa, kendini Peri’ye beğendirmek için yapmadık şey bırakmaken Peri babası için gerekli parayı alır almaz Şaban Ağa’yı da aşağılayarak köyden kaçıp İstanbul’a gelir. Onuru incinen Şaban hemen harekete geçer. En ünlü eğitmenlerden kibarlık ve görgü dersleri alır. Kendini kabul etmeyen eşine ders vermek için hazırladığı plan sayesinde sosyetenin Dilaver Bey’ine dönüşür.  Şimdi hesaplaşma vakti gelmiştir…

Tsunami – 21:50

Haneundae, Kore yarımadasının güney doğusunda bulunan Busan şehrine bağlı Doğu Denizi sahil şeridinin en uğrak noktalarından biri olmakla beraber plajları her yıl 1 miyon ziyaretçiyi kendine çekmektedir. Haeundae’nin yerlisi olan Man-sik, dört yıl önce açık denizde yaptıkları balık avı seferinde bir iş arkadaşını tsunamide kaybetmiştir. O günden beri bir daha denize açılmamıştır.Küçük bir deniz ürünleri restoranını işleterek basit bir hayat sürmekte ve uzun süredir çıktığı kız arkadaşı Yeon-hee’ye evlilik teklifi yapmaya hazırlanmaktadır. Man-sik’in erkek kardeşi ise sahil güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Günün birinde ona saldırganca asılan Seulden liseli bir kız öğrencinin hayatını kurtarır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin