Arzu'nun hesapları tutacak mı?

Arzu, Melih’ten kurtulmak için yaptığı planda, hesaplayamadığı durumlarla karşılaşır.

Arzu'nun hesapları tutacak mı?
Arzu'nun hesapları tutacak mı?
GİRİŞ 24.12.2014 09:38 GÜNCELLEME 24.12.2014 14:51

Kanal 7 ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Elif’te Melih’ten kurtulmak isteyen Arzu hiç beklemediği bir sürprizle karşı karşıya kalacak. Kanal 7 akşam filmleri kuşağında bu akşam ilk olarak Dünyanın Merkezine Yolculuk filmi ile dünyanın derinliklerinde bir maceraya çıkılırken Kemal Sunal filmlerinden Yakışıklı ile keyifli dakikalar yaşanacak.

Elif – 18:50

Arzu, Melih’ten kurtulmak için yaptığı planda, hesaplayamadığı durumlarla karşılaşır. Melih’in gönderdiği o gizemli zarfın içindeki fotoğraflar, hiç beklenmedik birinin eline geçer. Melih, Arzu’ya yenilmemek için elinden geleni yapar.  Zarfın sahibini arayan Arzu, ummadığı biriyle karşı karşıya gelir. Köşeye sıkışan Arzu, ne yapacağını bilemez halde düşünmeye başlar.

Dünyanın Merkezine Yolculuk  - 20:00

Profesör Trevor Anderson genç yeğeni Sean Anderson’u karşılar. Sean, annesi Elizabeth Kanada’ya gitmeye hazırlanırken amcası ile birlikte on gün kalacaktır. Elizabeth, Trevor’a bir kutu verir ki bu kutu kayıp kardeşi Max’e aittir. Trevor bir kitap bulur. Kardeşinin son yolculuğuna dairdir. Trevor ve yeğeni araştırmak üzere İzlanda’ya doğru yola çıkarlar. Hannah onlara rehberlik eder. Dağ tırmanışı esnasında ikisi de bir çukura düşerler.

Yakışıklı – 22:50

Kamyonetle gazete dağıtıcılığı yaparak hayatını kazanan Selim (Kemal Sunal) bir arkadaşına özenerek aldığı telsizle görüşmeler yapmaya başlar. Telsiz kodu ise yakışıklıdır ve kısa süre sonra bu sayede tanıştığı kızla çıkmaya, ardından da evlenmeye karar verirler. Ancak hayat şartları nedeniyle iki tarafın ailesi de evlenmelerine karşıdır. Maddi imkansızlıklar ve önlerindeki bin bir zorlukla mücadele etmeye başlayan iki genci tirajı komik olaylar beklemektedir...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!