İslam'da evliliğin önemi

Necmettin Nursaçan’ın katıldığı, Cuma Sohbetleri’nde toplumun temel yapı taşı olan aile ve evlilik üzerine merak edilenler ekrana taşınacak

İslam'da evliliğin önemi
İslam'da evliliğin önemi
GİRİŞ 16.01.2015 09:30 GÜNCELLEME 16.01.2015 09:56

Kanal 7’nin bilgilendiren programı Cuma Sohbetleri’nde bu hafta İslam’da evlilik konusu ele alınacak. Elif’te ise Arzu’nun Elif’i hayatından çıkarmak için uyguladığı plan başarıyla sonuçlanacak. Kanal 7 sinema kuşağında birbirinden güzel iki Kemal Sunal filmi Yoksul ve Gol Kralı izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Kanal 7’nin yıllardır ilgiyle izlenen tartışma programı İskele Sancak’ta ise Yalçın Akdoğan ile ülke ve dünya gündemi masaya yatırılacak.

 
Cuma Sohbetleri – 09:30

Muhsin Bay’ın sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı, Cuma Sohbetleri’nde, bu hafta toplumun temel yapı taşı olan aile ve evlilik üzerine merak edilenler ekrana taşınacak. Nursaçan, Kur’an-ı Kerim’de yer alan evliliğin önemine dair bilgi veren ayetleri izleyiciye aktaracak.

 
Elif – 18:50


Arzu, Elif’i hayatından çıkarmak için hazırladığı oyunda başarılı olduğu için çok mutludur. Melek, hapishanede zor günler geçirirken, Melih uzaktan da olsa ona kol kanat germeye çalışır. Erkut, Murat’ı kullanarak çok önemli bir sır öğrenir. Zeynep, Selim’le arasındaki belirsiz duruma bir son vermek isterken, nasıl bir tehdit altına girecektir?
  

Yoksul – 20:00

 
Büyük bir işhanında çaycı olarak çalışan Yoksul  tecrübeli, saf ve iyi niyetli bir adamdır. Çay ocağının sahibi Süleyman onun iyi niyetinden her konuda yararlanmaktadır. Aynı işhanında tekstil atölyesinde çalışan aşık olduğu kız da Yoksul’un temiz duygularıyla oynamakta ve ondan ödenmeyen borçlar almaktadır. Bir gün bir işyeri sahibi olan Kerim Bey Yoksul’a nasıl davranması gerektiği hakkında öğütler verir. Yoksul’un yaşadığı bu olaylar çok sıradan gözükse de aslında tüm rolleri değiştirecek bir güce sahiptir.
 

Gol Kralı – 22:50

 
Osman F. Seden, Memduh Ün, Kartal Tibet, Bülent Oran tarafından Aziz Nesin'in aynı isimli romanından uyarlanan çok başarılı bir kara mizah örneği. Futbol tartışmalarının alevlendiği bugünlerde şampiyonluğa oynayan iki takım Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da içinde olduğu komik ve bir o kadar da dramatik bir hikaye. Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe ağlarına yarım düzine gol gönderen Kemal Sunal’ı izlemek isteyenler ekran başına. Sait Sarıoğlu aradığı aşkı bir gün sokakta gezerken bulur. Futbol meraklısı Sevim Ferferik’e ilk görüşte aşık olur. Sevim ve ailesi de zengin ve eğlenceli bir koca adayı buldukları için çok mutludur. Nişanlanan aşıkların arasına futbol topu girer. Sevim’in futbol aşkı Sait’in de futbolla ilgilenmesine neden olur. Nişanlısının kendisine bağlanması için futbola merak salan Sait onun gözüne girmek için başarılı bir futbolcu olmaya karar verir. Ancak Sevim’in onunla dalga geçmesi hırsını daha da artırır. Gözlerindeki ileri derecedeki bozukluğa rağmen futbolcu olmayı kafasına koyar. 
 

İskele Sancak – 23:50
 

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu İskele Sancak, siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. İskele Sancak bu haftaki programında Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile birlikte Fransa’da meydana gelen saldırıları ve bu saldırıların ardından Avrupa’nın Müslüman dünyasına bakışını değerlendirecek.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi