Kanal 7'de türkü şöleni!

Türkülerin buluştuğu Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda bu hafta halk müziğinin güçlü sesi Zekeriya Ünlü ile keyifli dakikalar yaşanacak.

Kanal 7'de türkü şöleni!
Kanal 7'de türkü şöleni!
GİRİŞ 28.01.2015 12:27 GÜNCELLEME 01.02.2015 14:11

Hafta sonlarının eğlenceli programı Deniz Toprak’la Hafta Sonu Zekeriya Ünlü ile birlikte türkü şöleni yaşanacak. Hafta sonu film kuşağında ise ilk olarak Keloğlan ile Cankız ve Orta Direk Şaban filmleriyle kahkaha tufanı yaşanacak.

 

 
Deniz Toprak’la Hafta Sonu  - 14:00
 

Türkülerin izleyiciyle buluştuğu Deniz Toprak’la Hafta Sonu’nda bu hafta halk müziğinin güçlü sesi Zekeriya Ünlü ile keyifli dakikalar yaşanacak. Zekeriya Ünlü, sevilen türkülerini izleyicileri için seslendirirken samimi sohbetiyle programa renk katacak. Programın bir diğer konuğu ise Turgay Coşkun olacak. Coşkun, sevilen türküleri Deniz Toprak’la Hafta Sonu izleyicileri için yorumlayacak. 

Keloğlan ile Cankız – 19:00
 

Türk Tiyatrosu'nun usta oyuncularından Rüştü Asyalı'nın başrolde oynadığı ‘‘Keloğlan İle Cankız’’, ‘‘Keloğlan’’ serisinin en eğlenceli filmlerinden biri... Filmde, padişahın kızıyla evlenmeyi aklına koyan Keloğlan'ın komik maceraları anlatılıyor. Padişahın kızı Sultan'ın taliplisi olan erkeklerin arasında yapılacak yarışlar sonunda kazanana gelin olacağını duyan Keloğlan annesini saraya gönderir. Sultan kız nazlı, akıllı ve kurnazdır. Kendisiyle evlenmek isteyen birçok taliplisi vardır. Ama Keloğlan kararlıdır, padişahın kızını köye gelin getirecektir. Bunun için bir silahşoru kendisine ders vermeye ikna eder. Yapılacak yarışlarda herkesi yenecek ve gelinin sahibi olacaktır. 

Orta Direk Şaban – 20:45
 

Kendi halinde bir hayat süren Şaban kıt kanaat bir yaşam sürmekte ve kendisiyle aynı mahallede oturan Bahar'ı sevmektedir. Ancak karşısında oldukça güçlü bir rakibi vardır. Türk basketbol şampiyonu, hemen her spor dalında üstün yeteneklerini bulunan başarılı sporcu Erkan'ı alt edip Bahar'ı elde etmesi zor görünmektedir.  
Bu hızlı rekabete Arap Şeyhi Adnan Bıçakçı ve adamlarının girmesiyle birlikte olaylar son derece komik ve absürd bir hale gelecektir. 
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!