Kansızlığa bitkisel çözümler Kanal 7'de

Dr. Feridun Kunak Show bugün de dopdolu konularıyla izleyicisiyle buluşuyor. bugün kansızlık sorunu hakkında bilgi verilecek.

Kansızlığa bitkisel çözümler Kanal 7'de
Kansızlığa bitkisel çözümler Kanal 7'de
GİRİŞ 17.03.2015 09:30 GÜNCELLEME 17.03.2015 10:04

Kanal 7’nin bilgilendiren programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün kansızlığa alternatif çözümler aranacak. Elif’te ise Arzu tehlikeli tuzaklarının ortaya çıkmasından korkarken, bambaşka bir sürprizle karşılaşacak. Kanal 7 film kuşağında ilk olarak Dokunmayın Şabanıma ile kahkaha tufanı yaşanacak. Ardından ise Dev Yılan farklı bir macerayı ekrana taşıyacak.
 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

 
Sağlıklı bilginin en doğru adresi Dr. Feridun Kunak Show bugün de dopdolu konularıyla izleyicisiyle buluşuyor. Programda bugün son günlerin büyük sorunlarından olan kansızlık sorunu hakkında bilgi verilecek.
 

Elif – 19:45

 
Kenan, Melek’in geçirdiği zorlu günlerin ardından onu görmek ister. Arzu, ölümün soğukluğunu ilk kez bu kadar yakından hissederken, Veysel ve Gonca’nın elinde Arzu’nun geleceğini tamamen etkileyecek olan patlamaya hazır bir bomba vardır. Selim, Zeynep’le mutlu bir hayat kurmak isterken, Arzu bu kez Selim’i sona doğru sürüklemeyi başaracak mı?  

Dokunmayın Şabanıma – 20:45

 
Şaban kadınlar konusunda başarısız bir minübüs şöförü, Ökkeş ise tam bir hovardadır. İki eski asker arkadaşı olan ökkeş ve şabanı'ın yolları bir gün kodeste kesişir. Babasının zoruyla evlendirilmek istenen ökkeş şaban'dan kendi yerine geçmesini ister ve rollerini değişirler. Ancak gittikleri evde evin kızına her ikisi birden aşık olunca işler karışır. Aşık oldukları kız ise evin hizmetçisiyle yer değiştirmiştir...
 

Dev Yılan – 22:30

 
1986 yılında Lester ve Duff Daniels kardeşlerin babası Tennessee garip bir törende bir yılan tarafından öldürülür. 20 yıl sonra Lester yılanlardan korkarken, Duff ise yılan toplayan biri olur. Bir gün Duff yılan satılan bir yeri ziyaret eder ve bir kavanozun içinde bir küçük yılan görür. O yılanı satın almaya karar verir ama satıcı yılanın satılık olmadığını söyler. O yılanın çok tehlikeli olduğunu ve büyümemesi için üç kuralı ihlal etmemesi gerektiğini öğrenir
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin