Kenan, Arzu'dan boşanabilecek mi?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Kenan, Arzu'dan boşanabilecek mi?
Kenan, Arzu'dan boşanabilecek mi?
GİRİŞ 11.05.2016 15:11 GÜNCELLEME 11.05.2016 15:11

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Necdet, kendisini her yerde arayan polisleri atlatır ve yurtdışına kaçmak için plan yapmaya başlar. Çocuğuna hamile sandığı Gonca’yı da yanında götürmeye kararlı olan Necdet eve gider.

344. BÖLÜM

Serdar’la birlikteyken Necdet’in eve gelmesi Gonca’yı iyice telaşlandırır. Ne yapacağını şaşıran Gonca, Serdar’ı mutfağa saklar. Necdet, Serdar’ı görmez ama Gonca’yı almadan da gitmeye niyeti yoktur. Artık Gonca’nın bir tercih yapması gerekir. Asuman’ı ilk gördüğünden beri çok hoşlanan Erkut, onun saklanması için yardım eder ve hayranlığını gizlemez. Bundan sonra Elif’in hep çiftlikte kalmasını isteyen Kenan, Melek engeline takılır. Elif ise anne ve babasının ayrı evlerde yaşamasının nedenini merak eder. Melek, kesin bir tavırla Elif’in çiftlikte kalmayacağını söyler. Pelin, Selim’i kıskandırmak için hain planlar yapar. Pelin’i korumak dışında bir amacı olmayan Selim ise her şeyden habersizdir. Tekrardan Koray’la yakınlaşan Pelin, onu Selim’e karşı doldurur. Son yaşadıklarından sonra Arzu’dan biran evvel kurtulmak isteyen Kenan’ın mahkeme günü gelir. Bu sefer Kenan, Arzu’dan boşanabilecek mi?

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta erkek öğrencilere peçe takıp etek giydirdiler! MEB soruşturma başlattı
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj