Mehmet Acet'in konuğu Akdoğan

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi programı bu hafta Başbakan'ın siyasi danışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan konuk olarak katılacak.

Mehmet Acet'in konuğu Akdoğan
Mehmet Acet'in konuğu Akdoğan
GİRİŞ 06.01.2012 16:55 GÜNCELLEME 06.01.2012 16:55

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla ekrana geliyor.

Programa bu hafta Başbakan Erdoğan’ın siyasi danışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan konuk olarak katılacak. Programda, Uludere’de yaşanan olaylar, demokratikleşme adımları, Yeni Anayasa çalışmaları ve Genel Kurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ’un tutuklanması masaya yatırılacak.

Siyaset dünyasından sıcak gelişmeler, olayların perde arkası, derinlemesine analizler, kapalı kapılar arkasında ve kulislerde konuşulanlar… Türkiye’nin siyaset gündemini tutan Başkent Kulisi farklı konukları ve zengin içeriğiyle yeniden ekranlara geliyor. Hafta boyunca ekranlara gelen en sıcak ve en çok konuşulan konular Pazar günleri Başkent Kulisi’nde derinlemesine bir analizle aydınlatılıyor.

Başkent Kulisi’ne bu hafta Başbakan Erdoğan’ın siyasi danışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan konuk olarak katılacak. Akdoğan, canlı yayında Mehmet Acet’in; Uludere'de neler oldu? İhmal mi, kaza mı? Uludere'de yaşan olay terörle mücadelede zafiyete yol açar mı? Bölge halkı sınırda yaşananlar hakkında ne düşünüyor? Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un tutuklanmasına hükümet nasıl bakıyor? Demokratikleşme adımları ve yeni anayasa çalışmaları nasıl devam edecek? Gibi gündeme ilişkin çeşitli sorularına tüm yönleriyle cevap verecek.

BAŞKENT KULİSİ Pazar günü saat 11.45’te canlı yayınla Kanal 7’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!