Spiker canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Türkiye Ramazan Bayramı'nda Antep'te meydana gelen hain saldırıdan sonra Uludere'den gelen haberle sarsıldı.

GİRİŞ 22.08.2012 16:14 GÜNCELLEME 22.08.2012 17:12
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

TRT Haber spikeri Anda Özmen canlı yayında gazetelerin birinci sayfalarını okurken, manşetlerde yer alan acı haberler üzerine gözyaşlarını tutamadı. Özellikle Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybeden çocuklarla ilgili haberi aktarırken sesi titremeye başlayan spiker, yayına devam etmeye çalıştı fakat daha fazla dayanamayınca ağlayarak seyircilerden özür diledi. 

İŞTE TRT SPİKERİNİN YAŞADIĞI O ANLAR: 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 27
  • Mehdi Talebesi 11 yıl önce Şikayet Et
    on yargılı olmak....5. ipad kullanan bilir, kelimeler yazdıktan sonra otomatik degisebiliyor, yazım hataları çoğunlukla bundan kaynaklı.allahima emanet olun insaallah.
    Cevapla
  • Mehdi Talebesi 11 yıl önce Şikayet Et
    on yargılı olmak...3. aklınızı basınıza alın, topragın altına girdikten sonra dönüş yok.vicdanlarinizi çalıştırın, kendi dininize uymuyor diye zanna uyarak bu yanlıştır demeyin.rabbimiz "onlar biz atalarımızın dininiz üzereyiz derler" diyor.kur'an in her devire hitap eder, sadece efendimiz (sav) zamanı için yazıldı bitti derseniz cok büyük bı gaflete düşersiniz.rabbimiz herhangi bir ayette uyarıyorsa belkide kıyamete kadar onu okuyacak bütün insanlara tek tek söylemiş oluyor.velhasil mehdi as i ancak samimi müslümanlar görebilir, artık uyanmazsanız uyandığınız yer cok acı ve geri dönüşü olmayan toprak altı olur.zamanimizin firavunlarını arayın eğer kimlerle mücadele içerisine girmişlerse bilinki onlar mehdiyetin taraftarlarının.medyaya bakın, içlerinde ateizmi, küfrü savunanlar var, bunların iftira attıgı ve mücadele ettigi insanlara bakın....
    Cevapla
  • Mehdi Talebesi 11 yıl önce Şikayet Et
    on yargılı olmak....2. izleyin bakalım mehdiyete karsı olanların allah (cc) nasil belasını veriyor.mehdiyete karsı olmak demek, uyarıcıya karsı çıkmak, belaların devam etmesine göz yummak, farkında olmadan deccaliyet ile beraber olma demektir.allah (cc) hepimizin basiretlerini acsın.farkinda olmadan birçok kardesim mehdiyetin karşısında fakat farkında değil.kur'an okuyoruz hepimiz insaallah, kavimlere bakın bakalım, rabb'imiz onların birçoğunun hidayet biulmadigini ve kıyamete kadarda bulamayacağını söylüyor.bu zamanlarda kavimler var, devir farklı ama insanlar aynı, bu kavimlerin özelliklerini taşıyan insan zihniyetleri heryerde.hz.isa as'a sadece 12 kisi uydu hatta 11, nuh as ile dalga geçtiler 950 sene, efendimiz (sav) ve diğer peygamberlerin binlercesi zulümler, küfürle mücadele etti, mehdi as da küfürle mücadele edecek.
    Cevapla
  • Mehdi Talebesi 11 yıl önce Şikayet Et
    on yargılı olmak.... bazı kardeslerim, spiker hanımın aglamasi için "on yargılı yaklaşıyorlar" demiş, fakat aslında on yargı icinden olanlar maalesef sizsiniz, insaallah allahn(cc) uzerinizdeki gaflet perdesini kaldırırsa sizlerin duyularında gercek anlamda çalısmaya baslar.merhametli insan duygulanir, ağlar ama sevkatten, fakat bunu görmek isteyen düşmana belli etmez, bası dik durur, kardesinin cennete gittiğini düşünüp sevinir, aglarsada sevincinden ağlar, mutluluktan ağlar insaallah.hergun onlarca kardeşimiz dunya genelinde şehit ediliyor, yavrucaklar ac, üzgün, gözleri yasli, müslüman hanim efendilere tecavüz ediliyor, yakılarak öldürüyor, adam 8 yasında kız cocuğuna tecavüz edip çarşaflının çarşafını yırtıp nete koyuyor.bizim oturup ağlamakdan öte turk ıslam birliği için mücadele etmemiz lazım.kimler kendini bu geminin icine atarsa kazanır, dısında tutan herkeze allah (cc) bela verir.
    Cevapla
  • tunahan ertunç 11 yıl önce Şikayet Et
    "göz yaşarır, kalp hüzünlenir.". anda hanım'ı epey öncelerden beri tanırım. samimi ve gerçekten bir hanımefendi'dir. hepimizin yürekleri dağlanıyor, hüzünleniyor, gözlerimiz ağlıyor. o da doğal olarak ağladı. bu bir merhamet nişanesidir. üstelik ben, o haberi yayın esnasında izledim ki; göz yaşları içinde izliyordu. işte o anda anda hanım da göz yaşlarını tutamadı. ama bazı yorumlar maalesef çok incitici ve önyargılı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Enes Kanter'e ABD'de soğuk duş! Mide bulandıran skandal sonrası hakkında soruşturma açıldı
Türkiye'nin 4'te 1'ne elektrik verecek! Yeni dönem başlıyor