İzmir'de trafik kazası

İzmir'in Gaziemir ilçesinde aşırı hız ve alkol yüzünden meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

İzmir'de trafik kazası
İzmir'de trafik kazası
GİRİŞ 01.09.2012 10:10 GÜNCELLEME 01.09.2012 10:10

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saat 21.30 sıralarında, Akçay Caddesi 239 numara önünde meydana geldi. Gaziemir'den Karabağlar yönüne giden Tuncay Bahadır (29) yönetimindeki 35 DZB 69 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Takla atan otomobil önünde seyir halinde bulunan 35 AY 5488 plakalı başka bir otomobile çarptıktan bir süre sonra durabildi. Kazada sürücü Bahadır ile nişanlısı Özge Yılmaz (25) yaralandı. Olayı görenler kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdiler.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri sürücü Bahadır'ı İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, nişanlısı Yılmaz da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tuncay Bahadır, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yapılan kan testinde ölen sürücü Bahadır'ın 2.87 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Tuncay Bahadır'ın bir alışveriş merkezinde gece sorumlusu olduğu belirtildi. Bahadır ile nişanlısı Yılmaz'ın 1 ay sonra dünya evine gireceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!