Firari şahıs bacağından vurularak yakalandı

Giresun’da aile içi şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden emniyet ekipleri cezaevi firarisini yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyeden de firar etmek isteyen firari ayağından vurularak yakalandı.

Firari şahıs bacağından vurularak yakalandı
Firari şahıs bacağından vurularak yakalandı
GİRİŞ 05.05.2024 16:27 GÜNCELLEME 07.05.2024 10:01

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde aile içi şiddet ihbarına giden polis, cezaevi firarisi O.G.'yi yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah nöbetçi mahkemeye sevk edilen O.G. eli kelepçeli olarak firar etmeye çalıştı.

Polisin bir anlık dalgınlığından faydalanarak elleri kelepçeli olarak adliyeden 100 metre kadar uzaklaşan firari O.G. bacağından vurularak yakalandı. Hastaneye sevk edilen O.G., yeniden gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı
Hayvan kesim merkezindeki o görüntülere soruşturma başlatıldı